Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Crestron isi extinde portofoliul de solutii Flex pentru intalniri productive, fara stres

Crestron, un lider global in tehnologiile folosite la locul de munca, a adaugat noi produse in portofoliul sau de solutii de comunicare si colaborare unificate Crestron Flex. Noua linie Crestron Flex de solutii UC & Collaboration ofera o experienta simpla si consecventa pentru utilizatori in toate locurile in care oamenii lucreaza si se intalnesc, inclusiv suport nativ pentru Microsoft Teams, Skype for Business si Zoom Rooms, cu o singura atingere.

Implementare si gestionare centralizata

Crestron XiO Cloud permite organizatiilor sa configureze si sa implementeze simultan un numar nelimitat de produse Crestron, reducand astfel timpul de instalare cu pana la 90%. Managerii de tehnologie pot apoi sa monitorizeze si sa gestioneze toate dispozitivele din Crestron XiO Cloud, sa rezolve proactiv evenimentele de la distanta pentru a preveni pierderea timpului de lucru si sa adune datele de utilizare actionabile, toate fara programare. Crestron XiO Cloud imputerniceste acum managerii tehnologiei, cu suport de la distanta pentru ecrane tactile, suport pentru un portofoliu in crestere de dispozitive terte si o interfata de programare a aplicatiilor (API) pentru a extrage informatii.

In plus, suportul nativ pentru Microsoft Teams, Skype for Business si Zoom Rooms este inclus in telefonul de birou voice-over-IP, solutia tabletop, kit-ul UC si solutia pentru fata camerei seria B100 de la Crestron. Cu un design practic pentru montarea pe perete a barelor de sunet (sound bar), seria B100 ofera un sunet clar cu un sistem de microfoane “beam forming”, o camera 4K de inalta definitie integrata, care ofera zoom automat, numararea persoanelor (people counting) si o calitate surprinzatoare a imaginii. Seria B100 se integreaza u un ecran tactil de 10 inci pentru a oferi o experienta simpla si intuitiva a utilizatorului in camera.