Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Crestron lanseaza aplicatia PinPoint

Aplicatia PinPoint si platforma de cloud Fusion ofera o transparenta completa a spatiilor de intalnire la nivel de intreprindere.

Crestron a lansat recent doua noi solutii de colaborare: Crestron Fusion – tehnologie de management al intreprinderii in cladire siaplicatia mobila Crestron PinPoint – pe dispozitivele inteligente ale angajatilor.

Crestron PinPoint este un instrument de planificare, configurare, executie, precum si finalizare a intalnirilor. Aplicatia identifica, de asemenea, salile de intalnire din apropiere si asigura o experienta de intalnire personalizata, automata.

“Blocajele spre locul de munca sunt destul de rele,  dar blocajele create in intreprindere duc la frustrare si timp pierdut”, a declarat Fred Bargetzi, Director Tehnic la Crestron. “De fapt, exista o intarziere medie de 10 minute intre ora programata de incepere a sedintelor si ora de incepere efectiva. Intr-o organizatie mare, inmultiti asta cu numarul de angajati si intalniri, apoi adaugati toate salile de sedinte neutilizate, utilizate insuficient sau utilizate necorespunzator si puteti vedea de ce productivitatea scazuta si resursele irosite pot costa organizatiile miliarde de dolari in fiecare an.”

Cu aplicatia PinPoint nu mai exista riscul ca sedintele sa se suprapuna sau sa se rezerve o sala necorespunzatoare. Nu mai este nevoie sa va intoarceti la birou pentru a programa o intalnire  de follow-up. Nu mai este nevoie sa se introduca adresele IP, sa se formeze manual un numar sau sa se utilizeze diverse cabluri in incercarea de a conecta diferite dispozitive pentru a afisa o prezentare. Odata ce angajatii sunt intr-un spațiu, pot partaja cu usurinta continutul de pe smartphone-uri sau tablete.

“Intalnirile proaste pot scadea productivitatea angajatilor si pot lasa participantilor un sentiment persistent de disconfort si nemultumire care sa ii afecteze timp de mai multe ore”, a declarat Nic Milani, director executiv de solutii cloud la Crestron. “Solutiile noastre ii ajuta pe angajati sa se concentreze pe munca lor, in loc sa incerce sa obtina diverse lucruri pentru a putea lucra.”

Platforma Crestron Fusion Cloud ofera vizibilitate in timp real in spatiile de intalnire ale intreprinderilor. O intreprindere isi poate monitoriza toate site-urile dintr-o locatie centralizata, fara a avea nevoie de infrastructura IT suplimentara. Pe langa imbunatatirea intalnirilor, companiile pot utiliza Crestron Fusion Cloud pentru a economisi energie, pentru cresterea securitatii, si pentru a difuza mesaje de urgenta la orice display conectat Crestron.

“O parte din frumusetea acestui sistem este ca in internetul obiectelor (IoT), noi stam intre sistemul de planificare, tehnologie, AV, video conferinte si sistemul de management al cladirii”, a spus Milani. “Noi luam toate aceste date si le punem intr-o singura baza de date, pe care organizatiile o pot utiliza apoi pentru a extrage informatii pentru a lua decizii mai bune acum si in viitor.”

PinPoint este disponibila numai pentru companiile care au Crestron Fusion Cloud sau versiunea “on-premise” a acestei platforme de management al intreprinderii, care este deja utilizata de catre intreprinderile de frunte.