Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Crestron lanseaza ecranele tactile Seria 70 pentru intreprinderi

Crestron a lansat ecranele tactile Seria 70 pentru a controla o serie de sisteme ale unei cladiri, inclusiv AV, comunicatii unificate, iluminat si de automatizare.

Ecranele tactile de pe perete si de masa Seria 70 au o rama subtire si finisaje alb-negru.

Versiunea cu montare pe perete este disponibila in dimensiuni de 5 inci, 7 inci si 10 inci, suportand atat metode de montare pe montant, cat si pe sticla pentru o gama de modele arhitecturale personalizate. Versiunea de masa Crestron este disponibila în dimensiuni de 7 și 10 inci și dispune de o carcasa din aluminiu turnat.

Toate modelele din Seria 70 ofera suport pentru streaming video H.265. Un nou senzor de proximitate detecteaza miscarea pentru “a trezi” ecranul la apropiere si poate oferi feedback suplimentar sistemului extins al camerei.

Suportul pentru comunicatii Wi-Fi este oferit la modelele de 7 si 10 inci.

Senzorii si algoritmii de lumina imbunatatiti regleaza automat luminozitatea ecranului, optimizand interfata cu utilizatorul in camere luminoase, intunecate sau slab iluminate. Un economizor de ecran video personalizabil permite utilizatorului să se potrivească spațiului sau să ofere branding corporativ.

Un video screen saver personalizabil permite utilizatorului sa afiseze logo-ul companiei sau o imagine care sa se potriveasca spatiului.

Noile ecrane tactile Seria 70 de la Crestron permit, de asemenea, controlul fara atingere (touchless). Folosind un semnal luminos Bluetooth incorporat si noua aplicatie mobila Crestron One, angajatii si oaspetii de la locul de munca pot controla tehnologia din camera in siguranta, sigur si fiabil prin dispozitivele lor personale. Crestron One detecteaza si extinde automat functionalitatea ecranului tactil Seria 70 la un dispozitiv mobil; controland in siguranta totul, de la iluminare si umbrire la afisaje de prezentare.

Urmatoarea generatie de ecrane tactile Seria 70 este disponibila pentru livrare acum.