Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Crestron lanseaza noile panouri de programare/ rezervare integrate cu Microsoft Teams

Compania adauga software-ul Teams la noul sau hardware Seria 70 pentru a crea o solutie de lucru la nivel de intreprindere, oferind angajatilor de la birou capacitatea de a gestiona si monitoriza disponibilitatea si capacitatea salilor

Crestron a anuntat lansarea noilor sale panouri de programare Seria 70, integrate cu Microsoft Teams. Panourile Crestron sunt dispozitive de nivel enterprise proiectate pentru a satisface cerintele unui birou corporativ, centru de conferinte sau mediu de invatamant superior.

Disponibile cu finisaje alb-negru, noile panouri au un design modern si o rama subtire cu dimensiuni de 7 si 10 inci. Crestron ofera o varietate de optiuni pentru montarea panourilor pe gips-carton, zidarie, sticla si alte suprafete. In plus fata de integrarea directa cu Teams, produsele din Seria 70 se integreaza perfect cu mai mult de 15 parteneri de programare pentru a optimiza utilizarea spatiilor de intalnire, precum si pentru a personaliza experientele prin integrarea aplicatiilor primare si terte.

Noile panouri aduc functionalitatea de planificare a intalnirilor Teams pe display-uri, oferind angajatilor din birou capacitatea de a gestiona si monitoriza disponibilitatea si capacitatea salii folosind instrumente si software de întreprindere cu care sunt deja familiarizati, cum ar fi Microsoft Exchange si Teams Admin Center. Atat Crestron, cat si Microsoft si-au luat angajamentul de a sprijini si reinventa locul de munca al viitorului, inclusiv gestionarea mai eficienta a spatiilor de intalnire.

„La locul de munca reconfigurat, calatoria catre sala este la fel de importanta ca si sala in sine, mai ales ca ne confruntam cu provocari in redeschiderea spatiilor fizice post-pandemice”, a explicat Andrew Gross, Sr. director, UC enterprise la Crestron.

„Colaborarea noastra cu Microsoft reprezinta un pas inainte in categoria dispozitivelor de planificare a camerei, o componenta importanta a sustinerii si construirii locului de munca al viitorului. Panourile de programare Crestron Seria 70 ofera mai mult decat abilitatea de a rezerva intalniri – organizatiile pot acum sa inteleaga mai bine utilizarea camerei si sa imbunatateasca modul in care isi gestioneaza spatiile. ”

Albert Kooiman, director de inginerie si certificare a partenerilor de dispozitive Microsoft Teams, a adaugat:

„Noul panou de programare Crestron Seria 70 deblocheaza experienta completa Microsoft Teams Room si le va permite clientilor sa optimizeze si sa urmareasca utilizarea spatiilor de intalnire. Impreuna cu Crestron, ne propunem sa oferim o modalitate de a monitoriza si gestiona utilizarea spatiului, de a aplica politicile companiei și de a planifica investitii viitoare in tehnologie, totul bazat pe Microsoft Teams si Microsoft 365. ”