Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Crestron lanseaza sistemele de control de ultima generatie Seria 4

Crestron a lansat Seria 4, despre care compania spune ca sunt cele mai rapide, mai puternice si mai sigure sisteme de control pe care le-a produs pana in prezent.

Organizatiile trebuie sa poata gestiona orice cu o conexiune la retea, inclusiv AV, voce si date, iluminat, securitate, servicii de streaming media si HVAC. Platforma de control Seria 4 ofera posibilitatea de a unifica aceste tehnologii pe hardware sau software adecvat aplicatiei, de la aparate de mici dimensiuni pana la servere virtuale la nivel de companie. Prin urmare, camerele individuale pot fi gestionate cu modelele compacte MC4 si RMC4; etajele sau camerele complexe cu CP4 / CP4-N sau AV4, PRO4 si DIN-AP4 (care va fi lansat in viitorul apropiat); si cladirile si campusurile cu platforma Crestron Virtual Control.

Seria 4 le permite programatorilor sa utilizeze instrumente de dezvoltare standard pentru a crea programe C#, cu SDK-uri puse la dispozitia publicului pe nuget.org. Crestron faciliteaza, de asemenea, upgrade-ul clientilor de la Seria 3 la platforma de control Seria 4. Programele create pentru Seria 3 vor rula pe Seria 4 fara a fi nevoie de modificari de cod, doar de o simpla recompilare.

Cu o procesare de 15 ori mai rapida, de pana la patru ori mai multa memorie si indeplinind cele mai robuste standarde de securitate din industrie, Seria 4 este conceputa pentru a oferi organizatiilor mai multa putere si flexibilitate pentru a integra si gestiona tehnologii de retea disparate pe o singura platforma sigura.