Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Crestron Lanseaza Sistemele de Prezentare 4K60 Seria 3 cu AirMedia Incorporat

Modele DMPS-4K-350-C, DMPS-4K-250-C adauga functionalitatea BYOD wireless

Crestron a lansat noile sisteme de prezentare DigitalMedia 4K60 seria 3  – DMK3-4K-350-C si DMPS3-4K-250-C. Noile modele includ gateway-ul de prezentare Crestron AirMedia (AM-101) pentru functionalitatea de prezentare wireless si un amplificator cu putere mai mare, precum si 4K60, suport complet pentru HDCP 2.2 si Control Subnet.

Ca si alte modele din seria DMPS3, modelele DMPS3-4K-350-C si DMPS3-4K-250-C includ un sistem integrat de control bazat pe IP. Configurarea si controlul touchscreen se realizeaza prin intermediul instrumentului de configurare bazat pe web, fara a necesita programare.

“Crestron a ridicat standardele pentru sistemele de prezentare all-in-one”, a declarat Steve Samson, director executiv, dezvoltarea afacerilor la Crestron. “Odata cu adaugarea acestor doua noi modele, seria DMPS3 ofera functionalitati si performante sporite.”

Gateway-ul AirMedia incorporat in modelele DMPS3-4K-350-C si DMPS3-4K-250-C permite prezentarea wireless a continutului de pe un laptop, un smartphone sau o tableta prin reteaua wireless Wi-Fi a camerei. DMPS3-4K-350-C si DMPS3-4K-250-C au, de asemenea, iesiri HDMI scalate pentru a transmite continutul din orice sursa pe orice display.

In plus fata de portul LAN, fiecare model are un port Control Subnet incorporat, care permite implementarea unei retele DM separate. Aceasta face ca actualizarile de sistem si depanarea să fie mai rapide si necesita o singura adresa IP pentru a conecta intregul sistem la LAN.

Modelele din seria DMPS3 sunt proiectate pentru a satisface toate nevoile de distributie audio. Pe langa DSP-ul audio integrat si mixarea codecului, acestea ofera rutare audio separata, sunet surround pass-through, mixarea a 6 canale de microfon si un nou amplificator integrat cu putere mai mare decat la alte modele din seria DMPS3.

Modelele DMPS3-4K-350-C si DMPS3-4K-250-C combina tehnologia DigitalMedia cu un sistem de control bazat pe IP, un switch multimedia 4K60, un mixer de microfon si DSP audio intr-un singur pachet rackabil. Seria DMPS3 ofera transmisie si afisare video HD bit-for-bit, inclusiv continut protejat HDCP 2.2.