Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Crestron lanseaza sistemul de conferinta pentru munca de oriunde Flex MM

Crestron Flex MM ofera calitate audio si video de inalta performanta intr-un design compact

 

Crestron a prezentat Crestron Flex MM, o solutie audio și de videoconferinta compacta si sistem de intalinire si de colaborare.

Crestron Flex MM (Mercury Mini) este conceput pentru a aduce videoconferinte de calitate in spatii mici, oferind in acelasi timp conectivitate printr-o singura atingere intr-un design compact. Dispozitivul are un design elegant, cu o dimensiune mai mica cu 40% fata de Mercury, pastrand in acelasi timp aceleasi dimensiuni ale ecranului, usurand astfel trecerea de la biroul de acasa la cel de la locul de munca.

Munca de oriunde a devenit un concept acceptat pe scara larga si chiar si cei care se intorc la birou redefinesc colaborarea si gasesc noi modalitati de conectare cu colegii, partenerii si clientii – indiferent daca se afla la o distanta de cateva ore sau pur si simplu in biroul de alaturi. Crestron Flex MM elimina decalajul dintre casa si birou, permitand intalniri video, apeluri telefonice si sesiuni de colaborare in echipa oriunde are loc munca. Sistemul dispune de:

  • Suport nativ pentru Microsoft Teams sau Zoom Rooms
  • O experienta consecventa pentru utilizator cu intalniri “one-touch-to-join”
  • Ecran tactil de 7 inci
  • Gama de pick-up a microfonului  – 3 metri
  • Camera HD cu unghi larg, cu camp vizual cu o diagonala de 150 de grade
  • Securitate de retea la nivel de companie
  • Posibilitate de control si gestionare de la distanta

„Pandemia a schimbat dramatic modul de lucru si spatiile in care lucram”, a declarat Andrew Gross, director, UC Enterprise la Crestron. „Microsoft Teams si Zoom sunt nume cunoscute, spatiile huddle si salile de conferinte au fost redefinite la unitati de echipa, iar birourile noastre sunt depasite cu dispozitive de migrare care nu sunt niciodata gata pentru urmatorul apel video. Crestron creeaza rapid produse pentru a rezolva aceste probleme. Viitorul muncii se afla in ADN-ul Crestron si solutii precum Crestron Flex MM demonstreaza inovația noastra continua in tehnologia intreprinderii, care permite oamenilor sa lucreze eficient si efectiv de oriunde.”

Cu software-ul nativ Microsoft Teams sau Zoom Rooms, Crestron Flex MM este potrivit pentru spatii de lucru mici recent convertite sau dedicate atat in biroul corporativ, cat si in cel de acasa.

Crestron Flex MM va fi disponibil pentru comanda incepand cu 1 septembrie.