Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Crestron prezinta seria Flex MX la Microsoft Ignite

Crestron demonstreaza, la conferintele Microsoft Ignite, modul in care seria sa Flex MX simplifica conexiunea la un display cu o singura legatura prin cablu.

Flex MX ruleaza software-ul Microsoft Teams, oferind in acelasi timp o optiune BYOD pe acelasi dispozitiv. Toate produsele Crestron Flex ofera aprovizionare bazata pe tehnologia Internet of Things (IoT) prin intermediul serviciului Crestron XiO Cloud, oferind acum posibilitatea de control de la distanta. Crestron XiO Cloud este construit pe platforma Microsoft Azure.

Flex MX este oferit intr-o serie de factori de forma: bara de sunet inteligenta cu montare pe perete in partea din fata a camerei; sistemul tabletop de colaborare si intalniri; telefoanele de birou; si kitul personalizabil pentru integratori pentru spatii mari. Crestron Flex include kituri pentru un singur display si pentru doua display-uri. 

Microsoft Ignite are loc in Orlando, SUA, in perioada 4 – 8 noiembrie; Londra, Marea Britanie, 16-17 ianuarie; Berlin, Germania, 29-30 aprilie; si Stockholm, Suedia, intre 5 si 6 mai.