Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Crestron Ruteaza Home Voice Control prin Intermediul Amazon Alexa

Profesionistii Crestron Technology pot beneficia acum de Alexa Voice Service pentru a construi scene controlate vocal si setari care sunt complet adaptate la stilul de viata al clientilor lor.

Crestron a incheiat un parteneriat cu Amazon Alexa pentru a asigura controlul vocal al sistemelor Crestron pentru casa. Profesionistii Crestron Technology pot beneficia acum de Alexa Voice Service pentru a construi scene controlate vocal si setari care sunt complet adaptate la stilul de viata al clientilor lor. Integrarea nu este limitata la functiile de baza, cum sunt iluminatul si temperatura; proprietarii de case pot alege dintr-o gama nelimitata de optiuni de control vocal pentru casele lor.

“Clientii Crestron se asteapta la o experienta ‘home technology’ cu adevarat integrata”, a declarat John Clancy, VP Sisteme Rezidentiale la Crestron. “Am colaborat foarte strans cu inginerii Amazon Alexa pentru a ne asigura ca oferim o experienta de control vocal fara compromisuri. Puteti cere ca Alexa sa seteze ‘modul’ pentru cina, sau pentru a rula un film in dormitor, sau ii puteti spune ca e prea frig in baie. Doar spuneti cuvantul si sistemul Crestron va raspunde imediat.”

Profesionistii Crestron Technology pot defini si implementa rapid abilitatile Amazon Alexa folosind noi module software care interfateaza atat cu ASmart Home Skill API, cat si cu Alexa Skills Kit SDK. Aceste module sunt utilizate cu casele, folosind atat procesoarele Crestron Seria-3 (disponibile de la 1 octombrie) cat si aplicatia Crestron Pyng (in curand).