Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

dARTS Theater se separa de Phase Technology

dARTS Theater este sistem complet digital care include un ampificator inteligent care calibreaza performanta difuzoarelor.

dARTS Theater (Digital Audio Reference Theater Systems) a lanst un nou brand, deoarece se separa de linia generala de produse Phase Technology. Noul brand va avea propriul logo, marketing, site web, echipa de vanzari si firme reprezentative.

Ca raspuns la cererea sporita pentru linia de difuzoare complet reproiectata, dARTS Theater si-a dat seama ca are nevoie de propriul canal dedicat de vanzari pentru a sprijini noul brand. Ca urmare, l-a numit pe Andy Lopez director de vanzari pentru dARTS Theater, responsabil cu vanzarile si marketingul la nivel mondial.

“Lansarea noului brand coincide cu lansarea noilor noastre produse”, a spus Lopez. “Marca dARTS Theatre ne va permite sa ajungem la distribuitori, integratori si firme reprezentative care isi doresc sa ofere clientilor teatre calibrate digital – fara a intrerupe ofertele actuale de difuzoare”.

dARTS Theater este un sistem complet digital care include un amplificator inteligent care calibrează performanțele difuzoarelor. Fiecare driver de difuzor din sistem este personalizat pentru a se potrivi cu 0,5 dB unul de cealalalt, iar fiecare sistem dARTS este calibrat si aliniat la un nivel de performanta de referinta. Sistemul va atinge un SPL minim de 105 db oriunde in zona de ascultare.

Odata instalat, software-ul de calibrare a camerei Audyssey MultEQ preia controlul si amprenta sonica specifica a camerei este scoasa din ecuatie. MultEQ corecteaza anomaliile camerei pentru a obtine o experienta de ascultare “de referinta” in orice camera, oferind o performanta acustica precisa, care egaleaza calitatea sonica a unui cinematograf profesional.

Noile sisteme digitale dARTS Theatre sunt disponibile in patru variante: turn/monitor, in perete si personalizate.