Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

DAS Audio a lansat difuzoarele Seria Quantum

Cea mai noua linie de solutii de sunet DAS Audio, sistemele Quantum ofera o inteligibilitate excelenta a vorbirii, impreuna cu carcase din aluminiu si lemn disponibile intr-o varietate de dimensiuni si culori. Cu sistemele pasive Q-3-T, Q-23-T, Q-43-T și Q-10 si un sistem activ Q-10A, noua serie Q este proiectata pentru instalatii de dimensiuni mici si medii in locatii cu acustica complexa.

Seria Quantum este solutia ideala pentru instalatii fixe cu acustica complexa datorita tehnologiei “acoperire verticala” a sistemelor, facandu-le alegerea perfecta pentru a raspunde la o varietate de provocari pe care le ridica locurile, oferind o inteligibilitate deosebita a vorbirii si o reproducere excelenta a muzicii ca rezultat. Seria a fost conceputa pentru restaurante, muzee, hoteluri, centre culturale, sali de conterinte, centre comerciale si statii, iar disponibilitatea intr-o gama larga de culori inseamna ca sistemele pot juca un rol important in decor sau se pot integra perfect in mediul inconjurator .

Q-3, Q-23 și Q-43 masoara 10,5 x 12,6 x 12,5 cm, 18,8 x 12,6 x 12,5 cm si respectiv 35,4 x 12,6 x 12,5 cm, sunt fabricate cu o carcasa din aluminiu si pot incorpora kitul IP-54 atunci cand este necesar. Disponibile in orice culoare RAL.

Q-3 are doua moduri de operare (voce si muzica) care garanteaza un sunet superb in orice mediu acustic. Q-23 si Q-43 au un filtru integrat in sistem care permite controlul dispersiei verticale a sistemului cu 70º / 90º si respectiv 30º / 45º, gestionand si reducand astfel reverberatia.

Q-10 (pasiv) si Q-10A (activ) sunt subwoofere cu o gama de frecvente de 40 Hz – 200 Hz, proiectate intr-o carcasa ultra-compacta, cu profil redus, din placaj de mesteacan, disponibile in alb sau negru. Sistemul Q-10A este echipat cu un amplificator clasa D, cu doua intrari de semnal, filtru low-pass variabil și reglarea parametrilor (deep/loud) cu tehnologia DAScontrol. 

Pentru a asigura performanta maxima, fiabilitatea si durabilitatea sistemului, DAS Audio recomanda utilizarea acestei serii numai cu electronicele sale. Procesorul digital DSP-226 si ambele versiuni ale amplificatorului IA (400 wati și 1000 de wati) sunt perechea perfecta pentru seria Quantum.