Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

DAS Audio a lansat seria Action 500

DAS Audio prezinta seria ACTION-500, compusa din 8 modele de boxe active si 7 pasive, care includ un monitor de scena de 12″, sisteme full-range de 8″, 12″, 15″ si 2 x 15″ si 3 subwoofere. Renovarea completa a uneia dintre cele mai recunoscute serii DAS Audio imbunatateste atat designul, cat si caracteristicile fizice, facand sistemele mai compacte si mai usoare, cu un design modern atractiv.

Seria ACTION s-a nascut din dorinta de a oferi o gama de produse care sa certifice vasta experienta dobandita de DAS in lumea tot mai solicitanta a turneelor muzicale. Seria ACTION ofera o gama de produse care ofera o valoare reala, datorita raportului excelent pret/ performanta.

ACTION-508 incorporeaza un nou traductor 8GV proiectat de DAS si un driver de compresie M-34. Versiunea activa ACTION-508A incorporeaza un nou amplificator de putere clasa D, oferind o putere mai mare, optimizand astfel performanta sistemului. Toate sistemele full-range din seria ACTION – ACTION-508/512/515 si 525 – au difuzoare  tip horn noi, care ofera un raspuns imbunatatit al frecventei atat pe plan vertical cat si orizontal, oferind in același timp o dispersie mai mare de 90º x 60º pentru o acoperirea mai buna. Difuzoarele pot fi rotite pentru a mentine coerenta de acoperire atunci cand sunt utilizate in pozitie orizontala. ACTION-512/ 512A si ACTION-515/ 515A au suporturi de montare cu unghi dublu, 0º si 10º, facand posibila adaptarea acoperirii atunci cand este necesar.

Toate sistemele active incorporeaza un mixer cu 2 intrari de semnal, oferind versatilitate atunci cand sunt utilizate de catre muzicieni, DJ sau orice aplicatie care necesita doua surse de sunet. Tehnologia DAScontrol™ cu un ecran LCD amplasat in spate permite selectarea a pana la 3 presetari diferite (Live, Dance si Monitor) si filtre HPF si LPF care optimizeaza sistemele atunci cand sunt utilizate cu subwoofere. Sistemele amplificate ofera optiunea de a folosi logo-ul ca indicator de limita, care poate fi vazut cu usurinta din partea frontala a boxelor.

Subwooferele seriei, ACTION-S18 si S218, isi imbunatatesc performantele cu un nou traductor (18FW) proiectat de DAS Audio. Traductorii de inalta excursie asigura claritate si putere mare in reproducerea frecventelor joase.

Carcasa, realizata din lemn de mesteacan, acoperita cu vopsea neagra ISO-Flex, este proiectata pentru a face fata celor mai exigente medii.