Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Difuzoarele Dante™ de la SoundTube sunt acum disponibile

Difuzoarele Dante™ sunt digitale, usor de configurat si gestionat, cu latenta foarte scazuta.

Difuzoarele Dante™ de la SoundTube sunt acum in stoc si sunt pregatite pentru a fi utilizate in urmatoarele proiecte audio. Unitatile cu montare in tavan sau cu montare aparenta sunt disponibile. SoundTube are, de asemenea, difuzoare IPD4, versiuni unice care ofera un mod economic de a extinde acoperirea audio prin utilizarea difuzoarelor SoundTube standard in combinatie cu un difuzor Dante.

Difuzoarele SoundTube IPD sunt alimentate prin Ethernet si ofera avantajul unui semnal audio digital end-to-end, precum si gestionarea centralizata a difuzoarelor. Nu este nevoie de unitati D/A sau amplificatoare la difuzoare. Configurarea si gestionarea difuzoarelor – audio feed, zonare, EQ, volum etc. – se realizeaza, in totalitate, la nivel central, ceea ce ofera o flexibilitate mare in configurarea sistemului audio. Si, daca cerintele sistemului se schimba, nu este nevoie de cabluri noi pentru difuzoare…ajustarile se realizeaza din computer.

Difuzoarele SoundTube IPD au latenta foarte scazuta, fiind ideale atat pentru muzica, cat si pentru aplicatii PA. Avand la baza populara serie CM-BGM, modelele cu montare in tavan au o muzicalitate minunata si vasta, chiar si acoperire sonica datorita tehnologiei BroadBeam Ring™. IPD-SM500i-II, care utilizeaza dispersia patentata BroadBeam Ring™, permite instalarea pe suprafata in colturi, pe perti sau stalpi.

SoundTube ofera o modalitate unica de a extinde acoperirea audio intr-un sistem audio in retea. Difuzoarele IPD4 Master permit conectarea a pana la trei modele BGM standard la fiecare unitate IPD4. Doua canale audio, plus putere de iesire sunt disponibile la fiecare IPD4. Difuzoarele IPD4 trebuie sa se potriveasca sonic cu unitatea BGM corespunzatoare: IPD4-CM52-BGM se poate combina cu difuzoarele standard CM52-BGM, IPD4-CM62-BGM cu CM62-BGM. Cu difuzoarele IPD4 exista avantajul unui flux audio digital intr-o camera, combinat cu capacitatea de a folosi difuzoare mai economice pentru a acoperi complet camera respectiva.