Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Difuzoarele RS-EZ si HP82-EZ de la SoundTube au primit listarea UL 1480 (UEAY)

Difuzoarele suspendate RS42-EZ, RS62-EZ, RS82-EZ si HP82-EZ de la SoundTube Entertainment au primit listarea UL 1480 (UEAY). Aceasta listare confirma capacitatea produselor de a rezista conditiilor de mediu dure si rezistenta la foc.

” Obtinerea listarii de la Underwriters Laboratories este un proces dificil si complicat, motiv pentru care atat de multe companii pur si simplu spun ca ‘indeplinesc cerintele UL'”, a declarat David Staley, vicepresedinte de inginerie si operatiuni al MSE Audio. “Cu toate acestea, faptul ca multe companii spun ca indeplinesc cerintele UL nu este acelasi lucru ca supunerea la testare si obtinerea listarii. SoundTube garanteaza siguranta produselor sale, precum si calitatea sunetului si usurinta de instalare.”

RS42-EZ, RS62-EZ si RS82-EZ sunt difuzoarele suspendate ale SoundTube ce folosesc tehnologia exclusiva a companiei, BroadBeam Ring, pentru dispersia larga, neteda a frecventelor inalte si ofera posibilitati versatile de montare. HP-82EZ foloseste un driver de compresie tip horn pentru aplicatii de mare putere si este, de asemenea, usor de instalat.