Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Difuzoarele SoundTube din Seria 31 au primit Certificare IP

SoundTube Entertainment a primit certificarile IP64 si IP54  pentru toate difuzoarele de trei inchi din Seria 31. Seria include difuzoare de perete, difuzoare suspendate, difuzoare incastrate in perete si in tavan.
Testarea IP (Ingress Protection) masoara capacitatea unui difuzor de a rezista la expunerea la particule si la apa, si este deosebit de importanta pentru determinarea viabilitatii de utilizare a unui produs in aer liber.

Evaluarea IP consta din doua numere. Primul variaza intre 0 si 6 si semnifica nivelul de protectie la particule (in principal praf); al doilea numar variaza intre 0 si 9 si este pentru rezistenta la apa.

Diduzoarele SoundTube au fost supuse la doua seturi de testare. Pentru testarea rezistentei la particule, unitatile au fost plasate intr-o camera etansa si apoi s-a introdus o concentratie mare de praf foarte fin pentru a vedea daca acesta intra in incinta difuzoarelor.

Testarea rezistentei la apa este similara, dar apa este pulverizata printr-o duza cap de dus pe unitatatea testata, din toate unghiurile.