Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Eiki a inceput distributia videoproiectoarelor din seria “Conference” – EK-500

Eiki International a inceput distributia proiectoarele din seria “Conference” – EK-500. Linia include proiectoarele EK-500U, EK-501W si EK-502X, toate cele trei modele oferind panouri LCD anorganice durabile, cu un raport de contrast ridicat.

Proiectorul Eiki EK-500U – vedeta seriei EK-500 – ofera luminozitate de 5.100 ANSI lumeni cu uniformitate de 90 la suta si raport de contrast de 2500:1. Proiectorul are rezolutie nativa WUXGA si este compatibil cu intrarile de pana la UXGA si WUXGA. Sistemul suporta intrare video atat analogica cat si digitala in toate standardele de culoare de pana la 1080p si asigura deplasarea obiectivului pe verticala si pe orizontala, si corectarea trapezului digital. Durata de viata a lampii este de aproximativ 4.000/5.000 de ore (normal/eco).

EK-500U suporta HDMI cu MHL (Mobile High-Definition Link) pentru a afisa video HD de pe smartphone-uri si tablete, oferind versatilitate maxima pentru o gama larga de surse de continut.

Proiectorul Eiki EK-501W ofera luminozitate de 6000 ANSI lumeni cu uniformitate de 80 la suta si un raport de contrast de 2500:1. Proiectorul are o rezolutie nativa WXGA si este compatibil cu intrarile de pana la UXGA si WUXGA. Sistemul suporta intrari video atat analogice cat si digitale in toate standardele de culoare de pana la 1080p si asigura deplasarea obiectivului pe verticala si pe orizontala, si corectarea trapezului digital.

Proiectorul EK-502X ofera luminozitate de 6.500 ANSI lumeni cu uniformitate de 80 la suta si un raport de contrast de 2500:1. Acest proiector are o rezolutie nativa XGA si este compatibil cu intrarile de pana la UXGA si WUXGA. La fel ca si celelalte proiectoare din seria EK-500, acest proiector suporta intrari video atat analogice cat si digitale in toate standardele de culoare de pana la 1080p si asigura deplasarea obiectivului pe verticala si pe orizontala, si corectarea trapezului digital.

In ceea ce priveste conectivitatea, toate cele trei modele din noua serie EK-500 ofera un set complet de intrari pentru computer si intrari video analogice si digitale, inclusiv 15 pini D-Sub, DVI-D si HDMI. EK-500 ofera porturi HDMI duale. In plus, toate cele trei modele sunt echipate cu o conexiune LAN cu fir pentru monitorizare si control.

In plus fata de utilizarea lor primara – ca proiectoare pentru salile de conferinte – aceste trei noi modele sunt, de asemenea, bine adaptate pentru utilizarea rentabila in spatiile mari.