Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Eiki a inceput sa distribuie proiectorul laser EK-815U

Eiki International a inceput sa distribuie proiectorul laser EK-815U WUXGA (1920×1200). Acesta are o luminozitate de 8.500 lumeni, un raport de contrast de 100.000:1 si o performanta imbunatatita a culorilor care rezulta din utilizarea atat a laserului albastru, cat si a celui rosu.

Comparativ cu proiectoarele laser traditionale care incorporeaza numai un laser albastru, adaugarea laserului rosu determina o luminozitate mai mare (8500 lumeni cu un raport de aspect 16:10), un raport al culorii rosu mai mare, fara a diminua performanta culorilor albastru sau verde si o performanta sporita a raportului Gamut Area Ratio.

EK-815U ofera o multitudine de optiuni de conectivitate care au ca rezultat o mai mare flexibilitate in ceea ce priveste atat accesul la semnal, cat si controlul. Pentru a accesa o retea LAN, aceste proiectoare dispun de conectori RJ-45 pentru HDBaseT si Ethernet. Proiectorul ofera, de asemenea, suport pentru controlul RS-232, precum si o intrare pentru o telecomanda IR dedicata. In plus, proiectoarele includ un conector USB tip A, care le permite sa functioneze in retea utilizand un dongle Wi-Fi. Conectivitatea suplimentara include o intrare si o iesire HDMI, HD-SDI, un conector DVI-D, si VGA I/ O.

De asemenea, EK-815U are un rating de protectie la praf IP6X. Avand in vedere faptul ca multe proiectoare sunt suspendate de tavan si sunt dificil de accesat pentru curatare regulata, gradul de protectie IP6X ofera o fiabilitate mai mare.

EK-815U ofera o miscare orizontala si verticala a lentilelor si corectie keystone h/v, estomparea marginilor si un motor cu distorsiune, facilitand plasarea versatila. Exista sase lentile optionale disponibile pentru utilizare cu aceste proiectoare, care cuprind rapoarte de proiectie/ latime de la 0,36 la 15,24.

“EK-815U ofera performante exceptionale, un set bogat de caracteristici si optiuni de conectivitate superioare”, a declarat Steve Rubery, managerul national de vanzari al Eiki. “EK-815U utilizeaza un sistem de imagistica digitala cu micro-oglinda (DMD – digital micro-mirror device) de 0,67 inci, care contribuie la culorile vii ale proiectorului si la claritatea superioara.Si, din moment ce laserele creeaza culorile exacte necesare fara a trebui sa absoarba sau sa blocheze altfel lumina alba, eficienta sistemului este considerabil mai mare. Sunt convins ca integratorii vor gasi multe aspecte placute la aceste produse noi.”

EK-815U suporta controlul AN versatil si ofera avantajul suplimentar al unui rating IP6X pentru fiabilitate pe termen lung. Rezultatul este un proiector care ofera o luminozitate si o claritate ridicata pentru instalatiile profesionale de mari dimensiuni.