Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Eiki a inceput sa distribuie proiectorul pentru sali de clasa EK-110U

Eiki International a inceput sa distribuie proiectorul pentru sali de clasa EK-110U. Dispunand de design 3 LCD si rezolutie de 1920×1200, noul EK-110U ofera 3.600 lumeni cu raport de contrast de 10.000:1.

Proiectorul dispune de o lampa cu durata de viata de 10.000 de ore (in modul economic, 4000 in modul normal) si Corner Keystone Correction. K-110U este echipat cu HDMI cu MHL (Mobile High-Definition Link) si poate sa afiseze imagini video HD de la telefoane inteligente si tablete, oferind o versatilitate maxima pentru o gama larga de surse de continut. Proiectorul include, de asemenea, zoom manual  throw-to-width de 1.45-1.74:1 si lentile de focalizare.

“Noul proiector EK-110U ofera o saturatie bogata a culorii datorita tehnologiei 3 LCD”, a declarat Steve Rubery, manager national de vanzari la Eiki. “Datorita interfetei HDMI cu MHL, profesorii pot oferi cu usurinta, de exemplu, o prezentare PowerPoint direct de pe telefon sau tableta – reducand astfel cantitatea de aparatura pe care trebuie sa o transporte in sala de curs sau in sala de lectura. Cu o durata de viata a lampii de pana la 10.000 de ore, acest model rivalizeaza cu proiectoare laser datorita usurintei de intretinere si costului total al proprietatii. EK-110U este o optiune excelenta pentru digital signage low-cost si utilizarea in salile de clasa. Sunt increzator ca integratorii AV, profesoriisi profesionistii din domeniul afacerilor vor gasi multe lucruri care sa le placa la aceste proiectoare noi.”

Pentru conectarea la o varietate de surse, proiectorul EK-110U este compatibil cu intrari pana la UXGA si WUXGA. Pentru a imbunatati integrarea intr-o gama larga de medii utilizand controlul la distanta, EK-110U supora tehnologiile Crestron RoomView si AMX Device Discovery Technology.