Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Eiki a lansat OverView – un sistem inteligent pentru rezervarea camerelor de intalniri

OverView este o aplicatie ”room booking” cu gestionare cloud online centralizata si sincronizare directa cu MS Exchange, MS Office 365 si Google Apps. 

Hardware-ul obisnuit devine inutil cu aplicatia care ruleaza fara probleme pe orice dispozitiv iOS sau Android.

OverView poate fi:

  • Single Room
  • Multi Room

OverView Single Room

OverView Single Room a fost proiectata pentru a fi instalata pe orice tableta montata in fata camerei de intalniri. Aplicatia afiseaza programul zilnic al camerei de intalniri, completat cu subiectele intalnirilor, data si ora fiecarui eveniment si numele organizatorului. Culoarea de back-ground este rosu – actunci cand camera este ocupata, si verde – atunci cand camera devine disponibila.

OverView Single Room poate fi utilizata ca atare sau integrata cu un sistem de management al intalnirilor deja existent.

OverView Multi Room

OverView Multi Room a fost proiectata pentru Smart TV-uri si afiseaza o imagine de ansamblu a camerelor libere si ocupate, complatata cu subiectele intalnirilor, data si ora fiecarui eveniment si numele organizatorului, precum si camera. 

Ideala pentru institutii mari, OverView Multi Room este de un real ajutor atunci cand vine vorba de modificarea programului camerelor de intalniri – relocare si reprogramare.

Confirmare cod PIN – o completare la Single sau Multi Room

Atunci cand o camera este rezervata online, utilizatorul va primi un email de confirmare cu un cod PIN unic. Fiecare camera de sedinte are un dispozitiv fix care ruleaza aplicatia OverView. Pentru a confirma faptul ca o intalnire are loc, codul PIN este introdus pe dispozitiv. In cazul in care codul PIN nu a fost introdus, la 15 minute dupa ora planificata de incepere a sedintei, evenimentul este sters din calendar si camera este libera pentru o alta intalnire. Sistemul va notifica organizatorul ca evenimentul a fost anulat.