Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Eiki a lansat proiectoarele LCD portabile EK-120U si EK-121W

Eiki International, Inc. a lansat noile proiectoare LCD portabile EK-120U si EK-121W. Cu lampile lor Infinity care ofera 20.000 de ore de functionare in modul Eco sau 10.000 de ore in conditii normale de functionare, aceste noi modele sunt alegeri exceptionale pentru piata educationala si pentru cea corporate in locuri precum sali de clasa sau sali de intalniri/ sedinte.

Videoproiectoarele portabile Eiki EK-120U si EK-121W au seturi de caracteristici bogate. Acestea ofera o luminozitate de 4000+ ANSI Lumeni pentru imagini luminoase si clare, combinate cu raportul de aspect de 16:10 si un sistem de afisare 3-LCD de 0,64 inch. Rezolutia pentru EK-120U este WUXGA (1920 x 1200), in timp ce pentru EK-121W este WXGA (1280 x 800). Cu functia de configurare automata, ambele modele sunt foarte usor de utilizat. La fel de remarcabil, ambele modele ofera o capacitate de corectie a imaginii Horizontal, Vertical si Corner Keystone, care faciliteaza functionarea aproape oriunde.

In ceea ce priveste conectivitatea, ambele unitati ofera intrari HDMI duale, o intrare VGA (15 pini D-Sub), video compozit (RCA), USB tip A si tip B, plus un port LAN RJ-45 – facilitand interactiunea cu o gama larga de surse de continut. De asemnea, ambele modele incorporeaza un difuzor Mono de 10 Watt pentru monitorizarea audio, precum si un conector stereo mini jack de 3,5 mm pentru iesirea audio la un sistem de redare extern. Cu functionarea silentioasa si cu telecomanda inclusa, proiectoarele LCD EK-120U si EK-121W redefinesc valoarea.

De mentionat, atat EK-120U, cat si EK-121W ofera o flexibilitate exceptionala pentru proiectoare in gama lor de preturi. Functiile Corner Keystone si Vertical/ Horizontal Keystone, ofera o flexibilitate si mai mare in ceea ce priveste usurinta de plasare/ instalare. In plus, EK-121W ofera o functie Curved Correction. Mai mult, cu raportul de contrast ridicat de 15 000: 1 (cu Iris in modul Eco), ambele modele ofera imagini vii si stralucitoare.

Steve Rubery, directorul general al departamentului de vanzari si marketing al Eiki, a spus despre noile proiectoare LCD portabile EK-120U si EK-121W: “Odata cu dezvoltarea lampii Infinity suntem in masura sa reproducem culorile bogate ale unui proiector LCD cu lampa cu o longevitate aproape de cea a unui proiector laser, toate intr-un pachet mai mic si la un pret accesibil. Costul total de proprietate pentru consumator este foarte scazut, posibil mai putin de 5 centi pe ora! Este o schimbare radicala pentru sala de clasa.”