Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Eiki a lansat proiectorul laser cu luminozitate de 10.000 de lumeni EK-820U

Eiki International a prezentat noul proiector laser EK-820U WUXGA (1920×1200).

Proiectorul laser EK-820U ofera culori vii datorita utilizarii de lasere albastre si rosii. In comparatie cu sistemele traditionale de proiectie bazate pe laser, care incorporeaza numai un laser albastru, adaugarea laserului rosu are ca rezultat o luminozitate mai mare (10.000 lumeni cu raport de aspect 16:10), un raport de culoare rosie mai mare, fara a diminua performanta albastra sau verde, si o performanta crescuta a raportului gamei dintre suprafete. Avand in vedere faptul ca tehnologia laser este mai putin fragila decat sistemele traditionale bazate pe lampi si ofera performanta on/off aproape instantaneu, capabilitatile noului EK-820U fac ca acest proiector sa fie foarte potrivit pentru aplicatii in care calitatea superioara a imaginii este esentiala.

Noul proiector laser Eiki EK-820U ofera o multitudine de optiuni de conectivitate care au ca rezultat o mai mare flexibilitate in ceea ce priveste atat accesul la semnal, cat si controlul. Pentru a accesa o retea LAN, aceste sisteme dispun de conectori RJ45 pentru HDBaseT si Ethernet. Proiectorul ofera, de asemenea, suport pentru control RS-232, precum si o intrare pentru o telecomanda IR dedicata. In plus, proiectorul include conectori USB de tip A si B, care ii permit sa functioneze in retea utilizand un dongle Wi-Fi. Conectivitatea suplimentara pentru Eiki EK-820U include o intrare si o iesire HDMI, HD-SDI, un conector DVI-D si VGA I/O.

Proiectorul laser EIKI EK-820U dispune de un grad protectie la praf IP6X. Avand in vedere ca multe proiectoare sunt suspendate din tavan si, prin urmare, sunt dificil de accesat pentru curatare regulata, motorul optic sigilat al proiectorului si protectia la praf maresc fiabilitatea pe termen lung: sursa de lumina laser este evaluata pentru 20.000 de ore de functionare.

Proiectorul laser Eiki EK-820U ofera miscare orizontala/ verticala a lentilelor si corectie h/v keystone, estomparea marginilor si un motor colmatat, facilitand plasarea versatila. Exista opt lentile optionale disponibile pentru utilizare cu aceste sisteme, care cuprind rapoarte de aruncare/latime intre 0,36-15,24.

“EK-820U ofera performante exceptionale, un set bogat de caracteristici si optiuni de conectivitate superioare”, a declarat Steve Rubery, director de vanzari la Eiki. “EK-820U utilizeaza un sistem de imagistica digitala cu micro-oglinda (DMD – digital micro-mirror device) de 0,67 inci, care contribuie la culorile vii ale proiectorului si la claritatea superioara. Si pentru ca laserele creeaza culorile exacte necesare fara a fi nevoite sa absoarba sau sa blocheze in alt mod lumina alba, eficienta sistemului este considerabil mai mare. Sunt convins ca integratorii si cei care inchiriaza astfel de echipamente vor gasi multe aspecte placutein oferta de produse noi.”

Dispunand de o luminozitate de 10.000 de lumeni, un raport de contrast de 100.000:1 si de performante ridicate ale culorilor rezultate din utilizarea atat a laserului albastru, cat si a celui rosu, EK-820U suporta control LAN versatil si dispune avantajele suplimentare ale unui motor optic sigilat (IP6X) care ofera protectie impotriva prafului fara a utiliza un filtru. Rezultatul este un proiector foarte potrivit pentru instalatii profesionale de mari dimensiuni si pentru inchirieri. Proiectorul laser EK-820U va fi disponibil pe piata in prima saptamana a lunii decembrie.