Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Eiki International a lansat videoproiectoarele LCD pentru sali de intalniri EK-308U si EK-309W

Eiki International a inceput sa distribuie videoproiectoarele portabile de inalta performanta pentru sali de intalniri EK-308U si EK309W. Dispunand de design 3 LCD pentru o calitate imbunatatita a imaginii, atat EK-308U, cat si EK-309W ofera o luminozitate de 6.000 ANSI lumeni, EK-308U oferind rezolutie WUXGA (1920×1200), iar EK-309W rezolutie WXGA (1280×800).

Ambele proiectoare dispun de raport de contrast de 10.000:1 (cu IRIS ON in modul Eco) – oferind imagini extrem de detaliate. Atat EK-308U, cat si EK-309W ofera capabilitati de schimbare a lentilelor (Lens Shift), cu ajustari manuale de pana la 45% vertical si 9% orizontal. La fel de notabil, aceste proiectoare ofera Keystone Correction de pana la 15 grade orizontal si 30 de grade vertical, Corner Correction, iar in cazul EK-309W, Curved Correction. Atat EK-308U, cat si EK-309W ofera 1.6X zoom lens cu un raport short throw de 1.07-1.75: 1.

Noile proiectoare ofera HDMI cu MHL (Mobile High-Definition Link), permitandu-le sa afiseze video HD de pe smartphone-uri si tablete – oferind o versatilitate maxima pentru o gama larga de surse de continut. O capacitate suplimentara de intrare este oferita printr-un al doilea port HDMI, doi conectori VGA, un conector D-Sub cu 15 pini pentru S-Video, plus un conector USB de tip A (pentru Memory Viewer) si un port USB de tip B (pentru Display / Service). Intrarea si iesirea audio sunt accesate prin conectori minijack de 3,5 mm, precum si Remote Control In. Ambele modele ofera si suport de control RJ-45 LAN pentru Crestron RoomView, AMX Device Discovery Technology si PJ Link.

„Noile proiectoare ofera un set bogat de caracteristici pe care oamenii de afaceri il vor aprecia cu siguranta”, a declarat John Schippers, directorul de operatiuni al Eiki. „Cu calitatea exceptionala a imaginii oferita de tehnologia LCD si cu cele mai inalte niveluri de luminozitate prezentarile vor fi intr-adevar deosebite. Am incredere ca atat integratorilor AV, cat si oamenilor de afaceri le vor placea foarte mult aceste proiectoare.”

Cu o gama larga de conectori de intrare, o durata de viata a lampilor de pana la 4.000 de ore si un difuzor integrat de 10 watt pentru audio, aceste noi proiectoare pentru sali de sedinte sunt create pentru a facilita portabilitatea si instalarea flexibila, fiind in acelasi timp usor de intretinut.