Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

EIKI International a lansat videoproiectorul EK-402U

Eiki International a lansat videoproiectorul cu 4700 ANSI Lumeni/WXGA/DLP, EK-402U.

Avand o luminozitate de 4700 ANSI lumeni cu uniformitate de 80% si un raport de contrast de 10.000:1, noul Eiki EK-402U este o alegere viabila pentru sali de intalnire/sedinte si medii similare, unde este necesara flexibilitate maxima.

Ca inlocuitor pentru EIP-U4700, EK-402U ofera rezolutie nativa WUXGA si este compatibil cu intrari pana la UXGA si WUXGA. Noul videoproiector suporta intrari video analogice si digitale in toate standardele de culoare de pana la 1080p, ofera doua intrari HDMI si conectivitate DisplayPort Digital cu respectarea HDCP.

Eiki EK-402U este, de asemenea, compatibil cu Crestron RoomView si AMX Device Discovery Technology. Compatibilitatea cu aceste protocoale permite ca proiectorul sa fie controlat direct de la aceleasi panouri de control din sala de sedinte sau prin tabletele folosite pentru a regla de lumina, pentru a mari sau a micsora ecranele, si pentru a regla alte aspecte din sala de sedinte.

Sistemul de imagistica al proiectorului EK-402U foloseste un cip DMD DLP de 0.67 inchi. Lentilele incorporate ale EK-402U ofera mid-range manual zoom si focus cu imagine fixa ofset. Zoom digital variaza de la 50% pana la 400%. Sistemul afiseaza ambele rate de aspect 4: 3 si 16: 9 si  mai multe rezolutii HDTV.

“Ca succesor al foarte popularului EIP-U4700, EK-402U ofera o rata de contrast de 5 ori mai mare si un raport throw/width care permite plasarea mai usora atat in instalatiile noi, cat si in cele modernizate”, a declarat Steve Rubery, director național de vanzari pentru Eiki “Aceasta serie a devenit foarte populara datorita luminozitatii si multiplelor capacitati de intrare.”