Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Eiki International pregateste lansarea videoproiectorului EK-800U DLP – 12.000 Ansi Lumeni

Eiki International, Inc. pregateste lansarea noului videoproiector – EK-800U DLP. Acesta are o luminozitate de 12.000 ANSI lumeni si o rata de contras de 5000: 1 (DA: ON), si dispune de o rezolutie nativa WUXGA (1920×1200), oferind intrari video analogice si digitale, inclusiv HDBT si 3G HD-SDI, in toate standardele de culoare de pana la 1080p.

Sistemul de imagine DLP de 0.96 inchi al proiectorului este conceput pentru lizibilitate si livrare de culoare consistenta. Zoom-ul cu reglaj electric si focus, impreună cu deplasarea verticala si orizontala a lentilei (V: + – 60%, H: +/- 25%), ofera versatilitate in plasament. Atributele de personalizare includ o paleta de culori pentru luminozitate ridicata si o optiune pentru culori intense.

Cu suport pentru Crestron, PJ-Link, si pentru profilele de automatizare AMX, EK-800U poate fi integrat perfect in sisteme sofisticate de automatizare a salilor de conferinte. Terminalul de control include o intrare USB de tip A pentru control wireless. Există sase lentile optionale disponibile si suport pentru instalare la 360 de grade.

“Cu 12.000 de ansi lumeni si cu cip-ul DLP de 0.96 inchi, acest proiector este ideal pentru orice aplicatie”, a declarat Steve Rubery, director national de vanzari al Eiki. “Cu abilitatea de a se roti la 360 de grade si de a fi utilizat in mod portret, este dificil sa se gaseasca o aplicatie in care acest videoproiector sa nu poata fi integrat. “

EK-800U va fi disponibil la sfarsitul lunii octombrie (2015).