Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Eiki lanseaza proiectorul LED portabil EK-355U WUXGA LCD HLD

Eiki International, Inc. lanseaza proiectorul LED portabil EK-355U WUXGA LCD HLD – o solutie inovatoare, ideala pentru spatiile de dimensiuni medii in care iluminatul interior sau lumina soarelui compromite mediul. Cu tehnologia de proiectie cu LED-uri ColorSpark HLD (High Lumen Density), Eiki EK-355U va permite sa vedeti totul pe ecran, in culori vii, cu imagini mai luminoase.

Deoarece proiectia LED traditionala are o distributie larga a luminii care duce la pierderea unei cantitati considerabile de lumina LED, tehnologia HLD a EK-355U combina mai multe LED-uri printr-un tunel de lumina intr-un fascicul foarte ingust. Acest lucru are ca rezultat o sursa punctiforma extrem de concentrata si luminata, care nu pierde deloc lumina – redefinind efectiv limitele luminozitatii LED.

Dispunand de o luminozitate de 5.500 Center Lumens, o sursa de lumina HLD LED cu o durata de viata de 25.000 de ore, rezolutie WUXGA (1920 x 1200) si pornire/ oprire rapida, EK-355U este un proiector ideal pentru intalniri/ sedinte. Cu o orientare libera de 360 ​​de grade – vertical sau orizontal – ofera o instalare flexibila. Valorile de deplasare a obiectivului variaza de la H: +/- 7% la V: – 27% – + 39%, in timp ce Keystone Corner Correction variaza de la V: +/- 30°  pana la H: +/- 15° cu Edge Blending.

Noul proiector EK-355U de la Eiki ofera o multitudine de variante de conectivitate. Utilizatorii vor aprecia conectorul RJ45 al unitatii, care serveste ca intrare HDBaseT, precum si porturile HDMI duale, dintre care unul suporta MHL (Mobile High-Definition Link). EK-355U dispune, de asemenea, de doi conectori VGA D-Sub cu 15 pini, o intrare YPbPr (Component) care este partajata cu intrarea VGA 2, o intrare RCA Composite Video si o intrare D-Sub S-Video cu 15 pini (partajata cu intrarea VGA 2 ). In plus, exista porturi USB Type A si Micro USB plus o iesire VGA pentru monitor. Cu intrari multiple, functionare silentioasa si o reproducere audio integrata (2 x 10 wati), Eiki EK-355U este un proiector portabil de neratat.

Steve Rubery, directorul general al departamentului de vanzari si marketing al Eiki, a comentat despre noul proiector LED portabil EK-355U WUXGA LCD HLD:

“Avand in vedere faptul ca lansam cea de-a doua generatie de proiectoare HLD LCD, EK-355U cu performanta si luminozitate imbunatatite dramatic. Clientii care cauta un proiector durabil si versatil ar trebui sa vada acest nou proiector ca o optiune excelenta. HLD are capacitatea de a functiona la temperaturi mai ridicate si in orice orientare – oferind o versatilitate exceptionala.”