Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

ENCO va lansa managerul de anunturi audio AIM-100

Enco va lansa managerul de anunturi audio AIM-100 la NAB Show 2016. AIM-100 automatizeaza conversia text-to-speech si ofera anunturi de urgenta clare si concise pentru publicul cu deficiente de vedere.

Acest sistem compact 1RU aduce un sunet natural continutului audio automatizat pe canalele TV primare, si permite posturilor de televiziune sa furnizeze descrieri audio ale informatiilor de urgenta pe canalele secundare cu program audio (SAP – Secondary Audio Program). 

AIM-100 monitorizeaza fisierele de tip XML sau TXT  primite de la “news tickers” si alte sisteme de control master, si proiritizeaza si converteste informatia in audio. Inteligenta de automatizare incorporata ENCO furnizeaza audio intr-un mod natural, si pastreaza inregistrari precise pentru a demonstra conformitatea. AIM-100 poate fi folosit si pentru a automatiza “vocea” la vreme, sport, programe bilingve, informatiile tikere tape si alte titluri de urgenta.

Cu caracteristicile sale flexibile de personalizare, AIM-100 asigura faptul ca statiile de emisie pot atribui parametrii specifici pentru prioritizare si intreruperea programului, inclusiv introducerea de tonuri audio si bucle de alerta pentru a se asigura ca publicul cu deficiente de vedere este constient de informatii de urgenta difuzate.