Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Epson a inceput sa distribuie noile proiectoare laser Pro L

Epson a inceput sa distribuie noile proiectoare laser de 9.000 lumeni, Pro L. Noile proiectoare Epson Pro L1490U (alb) si Epson Pro L1495U (negru) se alatura liniei de proiectoare laser pentru locatii de mari dimensiuni, Pro L. Oferind functii puternice si instalare flexibila, noile modele ofera imagini vibrante si clare si dispun de o gama completa de intrari, de functia de estompare a marginilor si de 10 lentile optionale (o lentila standard inclusa), ceea ce le face ideale pentru sali de conferinte, auditorii si evenimente live.

Proiectoarele laser de ultima generatie Pro L1490U si Pro L1495U vin echipate cu 3-chip, 3LCD si rezolutie WUXGA cu tehnologie de imbunatatire a imaginilor 4K. Oferind 9.000 lumeni de culoare egala si luminozitate alba, proiectoarele furnizeaza imagini uimitoare pentru prezentari impactante, videoclipuri, semnalizare digitala si multe altele. Sursa de lumina laser a noilor modele si filtrul de aer electrostatic asigura o functionare practic fara intretinere timp de pana la 20.000 de ore. In plus, cu o caracteristica de blocare a luminozitatii, utilizatorii pot seta in mod securizat nivelul maxim de luminozitate pentru a satisface nevoile de luminozitate in diferite medii.

Intr-o carcasa eleganta, disponibila atat pe negru, cat si pe alb, noile modele combina functii avansate de proiectie si instalare pentru a oferi o proiectie premium care se amesteca discret in orice mediu in care sunt necesare afisaje puternice. Functiile suplimentare includ:

Un sistem de afisare vizuala mai luminos, cu 9000 lumeni de culoare egala si luminozitate alba; rezolutie WUXGA (1920 x 1200) cu imbunatatire 4K; o sursa de lumina laser si filtru de aer electrostatic care asigura o functionare indelungara de pana la 20.000 de ore; capabilitati de proiectie dinamice, cu functie de estompare a marginilor incorporata, tehnologii de distorsionare a imaginii si de corectie a suprafetei curbe pentru o varietate de aplicatii; conectivitate avansata care accepta o serie de intrari, inclusiv 3G-SDI, HDBaseT, HDMI, DVI-D, VGA, 5-BNC si lentile intercambiabile optionale Stereo Mini 10; instalare flexibila cu proiectie la 360 de grade pentru un plus de versatilitate si un design in alb si negru pentru a se potrivi in orice mediu; instrumente de gestionare si control de la distanta, care includ software care permite monitorizarea usoara bazata pe web si configurarea multipla a proiectorului; si o camera de corectare a imaginii care ajusteaza automat culoarea si luminozitatea pentru a se potrivi cu alte proiectoare in aplicatii cu mai multe ecrane.

Proiectoarele Epson Pro L1490U si Pro L1495U sunt disponibile acum prin intermediul partenerilor autorizati. Proiectoarele sunt disponibile si fara lentilele standard – Pro L1490UNL si Pro L1495UNL. Proiectoarele laser au o garantie limitata de trei ani sau 20.000 de ore de functionare.