Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Epson a inceput sa distribuie noile proiectoare PowerLite pentru sali de clasa si sali de intalniri

Epson a inceput sa distribuie noile proiectoare PowerLite pentru sali de clasa si sali de intalniri

Epson a anuntat disponibilitatea a opt proiectoare noi concepute pentru salile de clasa si salile de conferinte mici si mijlocii. PowerLite E20, X49, W49, 118, 119W, 982W, 992F si 1288 variaza de la proiectoare accesibile pentru sali de clasa, pana la solutii wireless, portabile pentru sali de sedinte.

Folosind tehnologia Epson 3LCD si pana la 4.200 lumeni, noile modele proiecteaza pana la 350 inci de continut cu capacitati de ecran divizat pentru vizualizare side-by-side. Proiectate pentru a fi durabile si usor de utilizat, proiectoarele includ optiuni avansate de conectivitate la retea pentru gestionarea de la distanta si integrarea cu mai multe dispozitive.

Noile modele dispun de aplicatia Epson iProjection cu o functie de moderator incorporata, care permite conectare a pana la 50 de utilizatori simultan, care pot afisa continutul de pe patru dispozitive. Cu tehnologia Miracast si wireless incorporat cu securitate la nivel de intreprindere, modelele PowerLite 992F si 1288 se pot conecta cu un laptop, o tableta sau un smartphone si pot reflecta continut HD pentru proiectie flexibila on-the-go.

„Deoarece profesorii cauta noi modalitati de a imbunatati lectiile virtuale, iar companiile cauta solutii pentru a oferi o vizibilitate mai buna in salile de conferinte, Epson se concentreaza pe proiectarea de tehnologii accesibile care sa se adapteze nevoilor de afisare actuale si sa ajute la cresterea productivitatii si implicarii”, a spus Veronika Knight , manager de produs, Epson America, Inc. „Compatibile cu o gama larga de dispozitive si software utilizat pe scara larga, noile modele ofera instrumente simple de proiecrie pentru o integrare usoara in mediile corporate si educational de astazi.”

Noua gama ofera sunet de inalta calitate, conectivitate imbunatatita si optiuni widescreen cu majoritatea modelelor pentru prezentari imbogatite si implicare sporita in sesiunile virtuale de astazi. Combinand imagini de inalta calitate cu capacitati de afisare flexibile, proiectoarele suporta proiectie versatila si captivanta intr-o varietate de medii.

PowerLite E20, X49, W49, 118, 119W și 982W sunt disponibile acum. PowerLite 1288 va fi disponibil la sfarsitul lunii septembrie, iar PowerLite 992F va fi disponibil din octombrie.