Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Epson a lansat proiectoarele Laser-Phosphor pentru spatii mari

Seria Pro L25000 dispune de 25.000 de lumeni si de o gama de lentile 4K, in timp ce seria Pro L1000 include sase modele ce variaza de la 6.000 la 12.000 de lumeni, si ofera noua lentile optionale, inclusiv lentile first zero-offset ultra short-throw.

Epson a prezentat noile proiectoare la ISE 2016, inclusiv proiectorul  3LCD cu 25.000 de lumeni, primul de acest gen din lume. Proiectoarele din seria Pro L sunt, de asemenea, primele care integreaza o sursa de lumina laser cu o roata de fosfor anorganic in combinatie cu panouri LCD anorganice.

“Noua serie Pro L demonstreaza angajamentul ferm al Epson de a deveni numarul unu pe piata laser fosfor”, a declarat Rajeev Mishra, vicepresedinte al Epson in America. “Furnizarea de produse inovatoare si de incredere este o prioritate pentru Epson. Clientii din America de Nord considera ca Epson este brand-ul numarul unu in proiectoare home theatre cu laser-fosfor. Profitand de experienta noastra de a furniza o calitate excelenta a imaginii pentru a satisface cerintele clientilor, credem ca nu va dura mult pana cand serie Pro va deveni alegerea de top in proiectoare profesionale laser cu fosfor “.

Realizate cu tehnologia  Epson 3LCD si cu noi componente anorganice, proiectoarele cu laser seria Pro L sunt construite pentru performanta, calitate, fiabilitate, si flexibilitate. 

Proiectoarele cu laser 3LCD ofera o multime de avantaje instalatiilor din spatii mari, inclusiv un dispozitiv de iluminat extrem de eficient; panouri LCD si o roata de fosfor realizata din material anorganic cu lumina superioara si rezistenta la caldura; suport pentru instalarea la 360 de grade, edge-blending, proiectie portrait-mode, cartografiere, precum si o varietate de optiuni de lentile.