Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Epson a lansat aplicatia iProjection pentru Chromebook-uri

Epson a lansat aplicatia iProjection pentru Chromebook-uri, permitand studentilor si profesorilor sa afiseze continutul de pe Chromebook-uri pe proiectoarele Epson.

Aplicatia este usor de utilizat, continutul de pe notebook-uri putand fi partajat fara efort, wireless, cu intreaga clasa, utilizand proiectorul din sala de curs.

Aplicatia Epson iProjection pentru Chromebook-uri poate afisa continutul de pe un singur Chromebook pe un proiector Epson. Utilizand aplicatia, profesorii se pot conecta cu pana la 50 de dispozitive si pot partaja continutul de pe patru Chromebook-uri simultan pentru a imbunatati experienta de invatare prin colaborare.

“Chromebook-urile devin rapid dispozitivele preferate pentru salile de clasa si profesori deopotriva, iar Epson a lucrat cu sectorul educatiei pentru a se asigura ca aplicatia iProjection satisface nevoile de a livra colaborare in clasa la toate nivelurile”, a declarat Hans Dummer, director, Instrumente Vizuale, Epson Europa. “Cu aceasta aplicatie, am dezvoltat o modalitate de a reflecta continutul din Chromebook-uri pe proiectoarele Epson pentru a economisi timp, precum si pentru a afisa continutul de pe mai multe display-uri in acelasi timp.”