Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Epson a lansat doua videoproiectoare Home Cinema 4K PRO-UHD

Noile videoproiectoare Home Cinema 5050UB si 5050UBe ofera 2600 lumeni de culoare egala si luminozitate alba, HDR10 si tehnologia Epson UltraBlack.

Epson a lansat doua noi videoproiectoare Home Cinema concepute pentru a oferi o experienta 4K imersiva in sistemele home cinema. Proiectoarele Home Cinema 5050UB si 5050UBe (wireless) 4K PRO-UHD ofera 2600 de lumeni de culoare egala si luminozitate alba, HDR10 si tehnologia Epson UltraBlack. Folosind o iesire color pe 10 biti – plus procesoare dedicate pentru imbunatatirea rezolutiei, HDR si procesarea imaginilor – noile videoproiectoare Home Cinema 4K PRO-UHD ofera o precizie incredibila a culorilor, luminozitate si detaliile imaginilor pentru a afisa continutul cu fidelitate, potrivit companiei.

Home Cinema 5050UB si 5050UBe sunt alimentate de tehnologia de imbunatatire a rezolutiei 4K PRO-UHD a companiei Epson, un motor optic de inalta performanta, care genereaza culori inalte si luminozitate alba, precizie a culorilor si contrast dramatic cu HDR10. Cele mai noi proiectoare Epson suporta in totalitate continutul 4K HDR la o frecventa de 60 Hz. Cu un raport de contrast de pana la 1.000.000:1, o gama larga de culori care afiseaza intregul spatiu de culoare DCI-P3 si lentilele de proiectie din sticla cu 15 elemente de la Epson, cele mai noi proiectoare Epson Home Cinema ofera o experienta 4K pentru alimentarea unui home theater.

Home Cinema 5050UB si 5050UBe ofera flexibilitate de instalare cu caracteristica de deplasare a obiectivului de pana la ±96% pe axa verticala si pana la ±47% pe axa orizontala. Pentru o reproducere exacta a culorilor, noile proiectoare sunt dotate cu o valoare Delta E (dE) scazuta si dispun de tehnologia profesionala de calibrare profesionala CalMAN. In plus, cu tehnologia avansata Epson 3-chip, 3LCD, proiectoarele afiseaza imagini clare, fara vreu efect de curcubeu sau segmente albe.

 

 

Impreuna cu modelul Home Cinema 5050UBe, veti primi un transmitator suplimentar Epson WirelessHD cu patru intrari HMDI, care va va permite sa transmiteti wireless continut 4K de pana la 30 fps (cadre pe secunda).