Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Epson a lansat proiectoarele laser interactive EB-1480FI si EB-1485FI

Epson a lansat proiectoarele laser interactive de 5000 lumeni, EB-1480FI si EB-1485FI, capabile sa reduca sau sa mareazca dimensiunea proiectiei in functie de mediul de utilizare.

EB-1485FI ofera imagini de pana la 100 de inci (16:9 independent), 120 de inci (16:6 independent) sau 155 de inci, folosind caracteristica Epson DuoLink, care combina doua afisaje interactive cu ajutorul functiei integrate de imbinare a marginilor.

De asemnea, proiectorul EB-1485FI are instrumente de colaborare securizate pentru utilizatori si o serie de optiuni de conectivitate puternice, atat wireless, cat si prin cablu, inclusiv HDBaseT si iesire HDMI.

EB-1480FI este un proiector interactiv, Full HD, mare, scalabil, de pana la 100 de inci, care imbunatateste colaborarea si implicarea si promoveaza partajarea cunostintelor prin intermediul celor mai noi si mai versatile optiuni de conectivitate. O unitate optionala furnizeaza interactivitate tactila sau acest model poate fi utilizat cu unitati tactile Epson anterioare compatibile.

Ambele modele includ un ecran de pornire tactil, cu instrumente de colaborare pentru utilizatori, compatibile cu Windows, suita Office 365 și iOS, permitand utilizarea de aplicatii Office prin intermediul PC-urilor si tabletelor.

Pana la patru surse video pot fi afisate simultan pe un singur ecran, ecranele fiind compatibile cu aplicatia Epson iProjection, care este disponibila pentru descarcare gratuita.

Ambele proiectoare pot fi utilizate pentru pana la 20.000 in “normal mode” si pana la 30.000 de ore in “quiet mode”.