Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Epson a lansat proiectoarele PowerLite 800F, 805F UST

Epson a lansat proiectoarele accesibile PowerLite 800F pentru sali de clasa si PowerLite 805F pentru aplicatii de semnalizare digitala.

Aceste proiectoare ultra-short-throw ofera amplasare flexibila, la 360 de grade si o multime de optiuni de conectivitate, inclusiv HDBaseT, pentru a ilumina spatiile cu imagini de pana la 130 de inci. PowerLite 800F si 805F dispun de edge blending incorporat si ecran divizat pentru proiectie de imagini scalabile atunci cand sunt necesare imagini mai mari si un motor cu lumina laser 3LCD pentru fiabilitate de durata. Pentru o utilizare mai convenabila, utilizatorii pot afisa continut wireless utilizand Miracast prin intermediul aplicatiei Epson iProjection si pot reflecta fotografiile, videoclipurile si aplicatiile dispozitivului.

Ambele proiectoare ofera o luminozitate de 5.000 de lumeni cu rezolutie 1080p si motoare cu lumina laser cu o durata de viata de 20.000 de ore. Acestea vin cu o gama completa de optiuni de conectivitate, inclusiv trei conexiuni HDMI, HDBaseT, wireless optional de 5GHz, doua difuzoare incorporate si functie de redare directa prin USB.

Aceste modele PowerLite sunt echipate cu noul software gratuit de gestionare a continutului Epson, impreuna cu aplicatia Epson Creative Content Projection, combinand elemente operationale si de design pentru a contribui la cresterea eficientei si creativitatii. Cu noul software, utilizatorii pot combina si personaliza videoclipuri si fotografii, pot folosi filtre presetate sau incarcate existente pentru a oferi efecte unice si  pot afisa continut in timp util, cu functii convenabile de programare si de playlist. 

Echipate cu instrumente de control si gestionare de la distanta, PowerLite 800F si 805F sunt concepute pentru a oferi imagini clare si colorate, chiar si in spatii mici.

„Proiectia constituie un instrument fiabil si flexibil, pe masura ce companiile se adapteaza la schimbarile de comportament ale consumatorilor, iar profesorii incearca sa ramana conectati cu studentii, in timp ce se adapteaza la noile forme de invatare”, a declarat Remi Del Mar, manager de produs, Epson America, Inc. „In salile de clasa si salile de sedinte de azi, in care trebuie sa se pastreze distantarea sociala, dimensiunile mai mari ale afisajului sunt cruciale. Noile modele PowerLite ofera solutii accesibile, usor de utilizat pentru a asigura afisarea de continut clar, impactant si relevant, optimizand in acelasi timp spatiile existente.”

Pe masura ce companiile si profesorii continua sa se adapteze la nevoile de distantare sociala, noile solutii laser ultra-short-throw de la Epson contribuie la cresterea gradului de implicare, oferind in același timp continut informational in mediul educational, de retail, de divertisment si ospitalitatii. Combinate cu software usor de utilizat, conectivitate robusta si instalare flexibilă, noile proiectoare transforma spatiile si ofera citire usoara de oriunde din sala.

Proiectoarele Epson PowerLite 800F si 805F sunt disponibile acum prin distribuitorii autorizati.