Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Epson a prezentat la CEDIA 2015 noile Proiectoare Pro Cinema

Noile proiectoare Epson dispun de porturi HDBaseT pentru a primi video HD, audio, retea, si comenzi de control printr-un singur cablu CAT 5/6 ce functioneaza pana la 100 m, eliminanad mai multe cabluri si repetoarele de semnal HDMI.

Noile proiectoare Pro Cinema de 1080p furnizeaza pana la 6.000 de lumeni de culoare si luminozitate, ca si modelele anterioare, dar acestea sunt concepute pentru a fi utilizate in camere cu niveluri mai ridicate de lumina ambientala decat camerele home theater clasice.

Trei noi modele de inalta luminozitate sunt concepute pentru a concura cu televizoarele cu ecran plat in medii deschise. Acestea ofera imagini de dimensiuni mult mai mari. Doua dintre aceste modele, G6970WU 6000-lumeni si G6570WU 5200-lumeni, pot fi integrate cu sistemele home-control.

Cele doua modele dispun, de asemenea, de sase lentile interschimbabile – standard, spate, doua in mijloc, si una pentru distante mari – permitand instalatorilor sa aleaga lentila cea mai potrivita pentru camera. O parghie de eliberare rapida permite instalatorilor sa schimbe lentilele rapid.

Cele doua modele si actualul Pro Cinema 4855WU – 4000 lumeni sunt proiectate pentru instalari personalizate, oferind caracteristici cum ar fi – deplasarea pe verticala si orizontala a lentilelor, design centrat al lentilelor, corectie arc, si procesare video Faroudja DCDi Cinema. Acestea proiecteaza continutul de la doua conexiuni HD, una langa alta, printr-o caracteristica split-screen. Cele trei modele vin cu un suport pentru montare pe tavaan si cu lampa suplimentara. 

Un alt nou model, Pro Cinema 1985 4800-lumeni, va fi disponibil din noiembrie 2015 si va extinde linia Pro Cinema.

1985 dispune de tehnologia bazata pe wi-fi, Miracast si Intel WiDi, astfel incat utilizatorii pot transmite video de la smartphone, tableta, sau laptop. Pentru o experienta de divertisment out-of-the-box, 1985 dispune de difuzoare integrate si de doua porturi HDMI pentru a conecta prin cablu, sateliti si console de jocuri. In plus, Pro Cinema 1985 suporta dispozitivele MHL-autorizate, inclusiv Chromecast, Roku4, si Amazon Fire TV Stick.