Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Epson lanseaza noul proiector Laser Home Theatre 3LCD

Noul proiector LS10500 va fi disponibil din aceasta toamna prin intermediul dealerilor autorizati.

Dispunand de compatibilitate 4K si HDR (High Dynamic Range), si de tehnologia 3LCD Reflective laser, proiectorul LS10500 accepta intrare 4K UHD pentru imagini detaliate cu o gama mare de luminozitate si contrast.

Oferind luminozitate de 1.500 de lumeni, LS10500 ofera un raport de contrast Absolute Black si o suita de instrumente avansate de calibrare. Ideal pentru instalatiile de acasa cu ecrane mari, Epson Pro Cinema LS10500 produce imagini proiectate luminoase pentru a crea o experienta premium de divertisment la domiciliu.

“LS10000, urmatoarea generatie de priectoare laser 4K Epson, adauga suport HDR pentru a afisa o gama extraordinara de luminozitate, umbrasi culoare”, a declarat Rodrigo Catalani, senior product manager, proiectoare, Epson America. “Epson isi continua angajamentul de a crea solutii premium, la pret optim, iar LS10500 integreaza cele mai avansate tehnologii dezvoltate de echipele globale de cercetare si dezvoltare de la Epson.”

Dispunand de o sursa dubla de lumina laser, Epson Pro Cinema LS10500 ofera o serie de capabilitati de performanta, cum sunt afisarea completa a gamei de culori RGB, chiar si in modul cel mai stralucitor, precum si afisare intregii game de culori DCI (Digital Cinema Initiatives). Panourile reflectorizante 3LCD premium cu viteza mare si raport de deschidere ofera un contrast ridicat. Datorita tehnologiei imbunatatita Epson 4K, LS10500 HDR afiseaza o gama extinsa de contrast si culoare. Utilizatorii se pot bucura de filme 4K UHD Blu-ray si de continut HDR-codificat de la furnizorii preferati.

Utilizarea unei surse de lumina laser ofera o durata de viata de pana la 30.000 de ore pentru functionare fara griji si controlul contrastului de mare viteza, atat pentru scenele luminoase cat si pentru cele intunecate. Tehnologia avansata de proiectie Epson permite o gama larga de capabilitati de deplasare a obiectivului pentru o flexibilitate de instalare remarcabila. Proiectorul are o raza mare de proiectie de pana la ± 90 la suta pe axa verticala si ± 40 pe axa orizontala, precum si pana la 10 presetari pentru zoom, focalizare si deplasarea obiectivului atat pentru proiectie standard cat si pentru cinema.

Pro Cinema LS10500 proiecteaza raporturi de aspect de 2,40, 2,35, 1,85 si 1,78 pe acelasi ecran, fara lentile anamorfice, si fara timpii morti la comutarea intre raporturile de aspect. In plus, un sistem eficient de racire face LS10500 unul dintre cele mai silentioase proiectoare din industrie, potrivit companiei.