Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Epson lanseaza PowerLite Pilot 3, un panou pentru conectarea si controlul videoproiectoarelor

Epson a lansat panoul de perete PowerLite Pilot 3, o solutie pentru conectarea si controlul videoproiectoarelor short-throw si ultra short-throw de la Epson.

PowerLite Pilot 3 ofera o gestionare unificata a cablului si un control eficient al dispozitivelor A/V din salile de clasa. Cu ajutorul butoanelor de control 3 x HDMI (inclusiv un MHL), profesorii pot selecta sursa dintr-o serie de dispozitive conectate din sala de clasa si pot afisa doua surse pe ecran simultan, folosind functia “split screen” a proiectorului.

De asemenea, panoul de perete PowerLite Pilot 3 dispune de butoane mari, individuale pentru selectarea sursei, care se potrivesc cu intrarile proiectoarelor Epson. Profesorii pot controla puterea, A/V mute, volumul si sursele fara a avea nevoie de o telecomanda pentru toate dispozitivele A/V de inalta definitie conectate. In plus, profesorii pot conecta si incarca un dispozitiv compatibil MHL prin portul MHL/HDMI2 (port2).

PowerLite Pilot 3 ii ajuta pe profesori sa maximizeze gestionarea cablurilor, sa controleze proiectoarele din salile de clasa si sa eficientizeze comutarea surselor si controlul volumului.