Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Epson lanseaza proiectorul PowerLite 685W pentru SMART – display-uri de prezentare pentru sali de clasa

Epson a lansat PowerLite 685W, un proiector ultra short-throw pentru SMART. Noul proiector pentru prezentari, care ofera integrare cu SMART Extended Control Panel (ECP), este un rezultat al colaborarii companiei Epson cu SMART Technologies pentru a aduce imagini imbunatatite in salile de clasa, utilizand tablele interactive SMART Board M685 si 885.

PowerLite 685W pentru SMART utilizeaza tehnologia 3LCD pentru o luminozitate sporita a culorilor. Proiectorul ofera o luminozitate de 3500 lumeni, rezolutie WXGA si include conectivitate versatila pentru a satisface o varietate de nevoi in salile de clasa.

“Datorita parteneriatului nostru de lunga durata cu SMART, compania Epson este capabila sa ofere tehnologii de afisare avansate pentru invatatmantul primar si liceal”, a declarat Veronika Knight, director de produs, proiectoare, Epson America. 

PowerLite 685W pentru SMART ofera, de asemenea, capacitati de retea suplimentare care permit scolilor sa gestioneze pana la 1.024 de display-uri in retea utilizand software-ul EasyMP Monitor sau Crestron RoomView. Profesorii se pot conecta, de asemenea, la un punct de acces din retea pentru a-si impartasi ecranul cu intreaga clasa, fara a adauga mai multe cabluri. In plus, prin utilizarea plugin-ului Message Broadcasting pentru EasyMP Monitor, scolile pot trimite de la distanta actualizari sau anunturi la maximum 1.024 de afisaje Epson in retea.

“SMART se angajeaza sa furnizeze tehnologii si programe software care sa asigure colaborarea si angajarea in saile de clasa”, a declarat Fraser Smith, manager, programe de grup, SMART Technologies. “Noul PowerLite 685W pentru SMART ofera clientilor posibilitatea de a mentine un sistem integrat de tabla interactiva SMART, alimentat de software-ul SMART Learning Suite, cu tehnologie de proiectie de ultima generatie”.

Ideal pentru salile de clasa BYOD, noul PowerLite 685W pentru SMART ofera functionalitate wireless pentru a-i ajuta pe elevi sa invete si sa colaboreze. Permite profesorilor sa impartaseasca continut intre ecranul principal si dispozitivele mobile conectate prin wireless pentru invatare individualizata. Elevii pot participa fara probleme la discutii prin afisarea continutului de pe Chromebooks, PC-uri si computere Mac, precum si de dispozitivele iOS si Android cu solutia de afisare wireless Epson iProjection. Pana la 50 de utilizatori se pot conecta la proiector simultan atunci cand este utilizat impreuna cu Epson Multi-PC si cu Moderator – software-ul de management al dispozitivelor.