Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Epson lanseaza proiectoarele laser ultra-short-throw BrightLink pentru mediile educational si corporate

Epson BrightLink 1485Fi si BrightLink 1480Fi ofera capabilitati de afisare 16:6 pentru imagini ultra-largi si instrumente de productivitate in salile de clasa moderne de astazi si in mediile de intalniri.

Proiectoarele laser ultra-short throw interactive Epson, BrightLink 1485Fi si BrightLink 1480Fi, ofera un instrument exceptional de productivitate si colaborare pentru salile de clasa si salile de conferinte. Folosind o sursa de lumina laser, practic fara intretinere, aceste proiectoare ultra-short-throw cu rezolutie 1080p Full HD ofera optiuni de afisare widescreen 16:6 pentru a transforma aproape orice suprafata plana intr-o tabla digitala interactiva.

Oferind 5000 de lumeni de culoare egala si luminozitate alba, noile modele BrightLink ofera fie un ecran de 16:9 cu diagonala de 100″ fie un ecran ultra-lat de 16:6 cu diagonala de 120″, furnizand pana la 4,732 mp de lumina, imagini true-to-life pentru prezentari impresionante, chiar si in camere bine luminate. BrightLink ultra-short-throw 1485Fi si 1480Fi ofera calibrare intr-o singura etapa a atingerii (touch) si stilourilor interactive pentru a transforma aproape orice suprafata plana intr-o tabla digitala interactiva. Un panou de control montat pe perete permite controlul puterii, comutarea sursei si suporta conectivitate HDBaseT, reducand numarul de cabluri dintre un computer si proiector la un singur cablu pentru imagine, audio si interactivitate.

Dispunand de securitate la nivel de intreprindere prin intermediul retelelor wireless integrate, utilizatorii pot salva, imprima si trimite continut prin e-mail direct de la afisajul laser interactiv si pot partaja continut simultan de pe mai multe dispozitive cu Miracast. Utilizatorii pot conecta impreuna doua modele BrightLink 1485Fi din retea pentru a partaja aceeasi tabla interactiva.

Tehnologia laser de la Epson ofera o acuratete remarcabila a culorilor, configurare usoara si pana la 20.00o de ore de sursa de lumina laser pentru o solutie care nu necesita intretinere. Noile modele BrightLink includ un abonament de un an la SMART Learning Suite pentru clientii din mediul educational.

Epson BrightLink 1485Fi si BrightLink 1480Fi vor fi disponibile la incepand cu sfarsitul lunii octombrie 2019. BrightLink 1480Fi este modelul de inlocuire pentru utilizatorii BrightLink actuali, deoarece este compatibil cu sistemele de montare BrightLink existente. BrightLink 1485Fi necesita un nou sistem de montare si este destinat utilizatori BrightLink noi.