Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Epson lanseaza Proiectoarele Pro Cinema cu 4K UHD

Acestea sunt primele proiectoare Epson Pro Cinema, cu semnal de intrare 4K UHD si suport pentru gama dinamica mare (HDR).

Epson a introdus recent proiectoarele Pro Cinema 6040UB si Pro Cinema 4040 cu tehnologie de amplificare 4K. Tehnologia de amplificare 4K schimba fiecare pixel in diagonală cu 0.5 pixeli pentru a dubla rezolutia la 3840 x 2160 si pentru a depasi calitatea Full HD a imaginii. O rezolutie de 1920 x 1080 poate fi obtinuta in modul 3D.

Aceste proiectoare ofera pana la 2.500 de ansi lumeni si o gama cromatica expansiva pentru a afisa intregile spatii de culoare sRGB si DCI. Potrivit Epson, proiectoarele sunt construite cu pana la 1.000.000:1 raport de contrast dinamic si afiseaza continut cu interval dinamic ridicat, cu culori mai luminoase si Ultra Blacks.

“Cu rezolutia fascinanta, un raport de contrast dinamic de un milioane la unu si o gama completa de caracteristici de cinema premium, noile proiectoare Pro Cinema sunt uimitoare”, a declarat Rodrigo Catalan, manager de produs la Epson America. “Mai mult decat atat, proiectorul Pro Cinema 6040UB ofera un nivel de performanta care depaseste orice proiector 4K disponibil in prezent pe piata. Spectatorii se vor bucura de o calitate uimitoare a filmelor 4K UHD transmise de pe un disc Blu-ray UHD sau de serviciile de streaming. “

Gama de culori a proiectoarelor Epson Pro Cinema poate sa afiseze intregul spatiu de culoare sRGB, chiar si in modul cel mai luminos, precum si intreaga gama cromatica DCI in modul Digital Cinema. Ambele proiectoare includ un motor optic imbunatatit si toate lentilele de cinema din sticla proiectate pentru a oferi o mai buna acuitate si uniformitate a culorii cu o mai mare claritate pe intregul ecran.

Lentilele cu reglaj electric ale proiectoarelor permit utilizatorilor sa preseteze pana la 10 pozitii pentru zoom motorizat, focalizare si deplasare a obiectivului, atat pentru proiectie standard cat si pentru rapoarturile de cinema largi. In plus, o gama larga de deplasare a obiectivului ofera o flexibilitate de instalare suplimentara, ambele proiectoare oferind o gama de pana la 96.3 la suta pe axa verticala si 47 la suta pe axa orizontala. 

Pro Cinema 6040UB indeplineste standardul de certificare ISF. Acesta dispune de instrumente independente de calibrare a imaginii, plus moduri de memorie care pot fi blocate pentru a impiedica ajustarile nedorite survenite in urma instalarii si calibrarii, precum si moduri suplimentare, inclusiv modul Red-only. Instalatorilor vor beneficia si de alte caracteristici, inclusiv de capacitatea de a bloca electronic setarile de calibrare. In plus, pixelii Rosu si Verde pot fi opriti pentru efectuarea ajustarilor fara a utiliza un filtru special.

 Kit-ul Pro Cinema are o garantie de trei ani (90 de zile pentru lampi), certificarea ISF, un suport de montare pentru plafon, masca pentru cablu, si lampa suplimentara pentru flexibilitate de instalare adaugata.