Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Epson lanseaza proiectorul 4K PRO-UHD cu HDR – Pro Cinema 4050

Pro Cinema 4050 este primul proiector cu noua tehnologie 4K PRO-UHD de la Epson.

Epson a prezentat proiectorul 4K PRO-UHD1 cu HDR2 –  Pro Cinema 4050 – oferind o experienta de vizionare 4K captivanta cu luminozitate ridicata, culori intense si detalii. Acest proiector home theater premium utilizeaza noua tehnologie Epson 4K PRO-UHD, care dispune de o versiune imbunatatita a tehnologiei avansate de redare a pixelilor, tehnologie de imbunatatire a rezolutiei, impreuna cu o gama de culori extinsa, o gama dinamica ridicata si luminozitate a culorilor echilibrata 100%.

Epson 4K PRO-UHD dispune de un motor optic avansat, de inalta performanta, care genereaza o luminozitate ridicata a culorilor si a albului, culori clare si contrast dramatic cu HDR102. Impreuna cu capabilitatile avansate ale lentilelor, cu capacitatea de a receptiona, procesa si proiecta 4K utilizand tehnologia Epson de schimbare a pixelilor si de imbunatatire a rezoluției, Pro Cinema 4050 ofera o experienta de vizionare exceptionala.

Pro Cinema 4050 dispune de 2400 de lumeni de culoare echilibrata si luminozitate alba, raport de contrast de pana la 200.000:1 si HDR102. Gama de culori afiseaza intregul spatiu de culoare DCI-P3, iar lentilele Epson cu 15 elemente de proiectie afiseaza o imagine luminata, uniforma, fara zone “fierbinti” sau erori cromatice. In plus, o gama larga de lentile de schimb ofera flexibilitate de instalare, iar Pro Cinema 4050 ofera o rezolutie de ± 96% pe axa orizontala si ± 47% pe axa verticala. Acest proiector premium include, de asemenea, un cip de procesare digitala pe 12 biti, cu “Frame Interpolation” si “Advanced Motion Control” pentru tranzitii line si clare intre scenele.

Pentru mai multe informatii, vizitati epson.com.