Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Epson lanseaza proiectorul Home Cinema 4000

Proiectorul pentru Home Theater este o alternativa la televizoarele traditionale!

Proiectorul are o luminozitate de 2.200 lumeni, utilizeaza tehnologia Epson “Enhancement Technology” si atinge un raport de contrast de pana la 140.000: 1.

Epson a prezentat proiectorul Home Cinema 4000 – oferind consumatorilor tehnologia “Enhancement Technology 4K” si performanta HDR10 la un pret foarte bun (1925 Euro). Proiectorul are o luminozitate de 2.200 lumeni, utilizeaza tehnologia Epson “Enhancement Technology” (care accepta continut 4K UHD) si atinge un raport de contrast de pana la 140.000: 1.

“Ultima solutie 4Ke1 oferita de Epson asigura o experienta vasta de vizualizare care incorporeaza o luminozitate superioara, contrast foarte mare, gama larga de culori, fidelitate inalta a culorilor si o rezolutie uimitoare pentru a oferi o calitate a imaginii care rivalizeaza solutiile 4K mai scumpe disponibile in prezent pe piata”, a declarat Rodrigo Catalan, manager de produs la Epson. “De la sursa de lumina, la procesorul de semnal, modulul 3LCD si lentile – proiectoarele Epson ofera imagini de inalta calitate la preturi fara concurenta pentru a aduce consumatorilor performantele marilor ecrane.”

De asemenea, Home Cinema 4000 permite “casei inteligente” de astazi sa difuzeze continut 4K, HD si Full 1080p dintr-o gama larga de dispozitive, inclusiv receivere, console de jocuri, Chromecast, Roku, Amazon Fire TV si Apple TV prin cele doua porturi HDMI . Pentru o experienta complet imersiva cu sunet, difuzoarele externe (nu sunt incluse) pot fi conectate prin portul optic.