Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Epson lanseaza seria Pro G – videoproiectoare pentru spatii mari

Seria Pro G include sapte modele de proiectoare cu pana la 8000 de lumeni. Seria ofera, de asemenea, lentile zero-offset ultra short-throw cu throw ratio de 0.35.

“Seria Epson Pro G ofera imagini luminoase, stralucitoare, combinate cu caracteristici avansate” a spus Phong Phanel, manager de produs  al Epson America, Inc. “Noua serie Pro G7000 ridica stacheta, oferind luminozitate mai mare, rezolutie 4K superioara, noi lentile motorizate, si tehnologie avansata pentru a captiva orice audienta, subliniind angajamentul nostru de a oferi un portofoliu cuprinzator de solutii pentru spatiile mari.”

Proiectoarele Epson ofera luminozitate de 3 ori mai mare, comparativ cu modelele competitive 1-chip DLP, pentru a asigura imagini viu colorate. Seria de proiectoare Pro G 3-chip 3LCD este ideala pentru spatii mari, inclusiv sali de spectacole si amfiteatre. Functiile suplimentare includ:

9 lentile interschimbabile optionale: o mai mare flexibilitate de instalare permite utilizatorilor sa aleaga cea mai potrivita lentila motorizata pentru mediul lor; gama include o lentila ultra short-throw, doua lentile  short-throw, o lentila wide-throw, patru lentile middle-throw si o lentila long-throw. 

Conectivitate versatila: suporta o gama completa de intrari, inclusiv HDBaseT, SDI, HDMI, DVI-D, VGA, si 5-BNC, pentru integrare usoara cu orice sistem.

Gata pentru integrare: suporta protocoalele Crestron, AMX, EXTRON si Control4 pentru integrare usoara si simpla in sistemele existente. Anumite modele suporta, de asemenea, Art-Net DMX pentru controlul iluminatului din sali.

Emulatie: emuleaza codurile de control ale altor marci de proiectoare de top din industrie pentru upgrade usor la proiectoarele Epson, fara sa fie necesara reprogramarea sistemelor de control existente.

Tehnologie 4K superioara: o tehnologie revolutionara, care accepta semnal 4K si imbunatateste experienta 1080p pentru filmele 3D. Disponibila la anumite modele.

Capacitati de proiectie dinamice: tehnologiile avansate edge blending, image warping si curved-surface correction permit o varietate de aplicatii. 

Caracteristici de colaborare: cu functia Split Screen function4, doua surse diferite pot fi proiectate side-by-side, si software-ul gratuit Epson Moderator5 permite ca pana la 50 de dispozitive Windows, Mac, iOS sau Android sa fie conectate in retea, patru dintre ele putand fi afisate pe ecran, simultan.

Caracteristici de instalare profesionala: flexibilitatea de instalare deplina – 360 de grade, incluzand Portrait Mode, permite o gama larga de aplicatii, inclusiv simulatoare, cartografiere, digital signage si centre de comanda.