Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Epson lanseaza un nou proiector Digital Signage LightScene

Epson a lansat cel mai nou proiector laser 3LCD LightScene conceput pentru a crea afisaje experientiale si digital signage pentru atractiile turistice, muzee, galerii si medii de vanzare cu amanuntul.

Seria LightScene EV-110 este conceputa pentru a crea medii experientiale cu afisaje captivante. Proiectorul laser de 2.200 lumeni ofera utilizatorilor capacitati extinse de semnalizare si mesagerie, precum si posibilitatea de a crea afisaje fara margini, efecte de iluminare filtrate, cartografierea obiectelor 3D si estomparea marginilor.

EV-110 dispune de un media player incorporat pentru redarea continutului fara cablu, precum si de conectivitate Wi-Fi si LAN care permite crearea si gestionarea continutului live folosind aplicatia Epson Creative Projection si software-ul Epson Projector Content Manager care se combina pentru a oferi o solutie completa pentru gestionarea continutului și crearea de continut personalizat. De asemenea, este usor sa integrati seria EV-110 in infrastructura CMS existenta cu o conectivitate HDMI simpla.

Cele mai recente modele ofera o gama de functii noi, inclusiv functia GPI despre care Epson spune ca permite experiente simple si rentabile bazate pe senzori si interactivitate. Produsele LightScene au fost concepute pentru a face instalarea mai usoara, cu aruncare lunga (wide throw) si o gama de zoom cu optica motorizata, corectie geometrica, pentru a va asigura ca afișajul arata asa cum a fost gandit.

Seria EV-110 este disponibila pe alb sau negru si are un design compact pentru a se potrivi in orice mediu. Seria LightScene EV-110 va fi disponibila in vara anului 2021.