Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Epson lanseaza videoproiectoare portabile pentru IMM-uri seriile EX si VS

Epson a anuntat lansarea videoproiectoarelor portabile pentru IMM-uri, seria EX si seria VS. Videoproiectoarele Pro EX9220, Pro EX9210, EX5260, VS355, VS350 si VS250 ofera imagini luminoase si o conectivitate rapida pentru prezentari convingatoare. Modelul high-end Pro EX9220 este Full HD si este echipat cu Miracast® pentru reflectarea wireless a ecranului de pe un smartphone, tableta sau dispozitiv de streaming. Toate modelele includ pozitionare flexibila si asigura o durata lunga de viata a lampii.

“Pentru ca suntem lideri in proiectia pentru sali de intalniri, clientii nostri conteaza pe noi pentru o calitate exceptionala a imaginii, combinata cu cea mai recenta inovatie tehnologica in materie de proiectie”, a declarat Eric Uaje, manager de produs, Epson America, Inc. “Noile videoproiectoare portabile din seriile EX si VS ajuta companiile si angajatii sa fie mai eficienti si mai productivi. “

Proiectoarele Epson dispun de tehnologie 3LCD, cu 3 cipuri, pentru o luminozitate si o gama a culorilor de 3 ori mai mari decat putem intalni la proiectoarele DLP competitive – oferind culoriclare, reale chiar si in birouri si sali de conferinte bine luminate.

Proiectoarele wireless portabile din seria EX ofera functii imbunatatite si conectivitate completa pentru cele mai noi dispozitive. De la rezolutia XGA la rezolutia WUXGA Full HD, proiectoarele ultra-luminoase, din seria EX, sustin MHL® si HDMI – permitand utilizatorilor sa afiseze rapid prezentari de pe laptop-uri, tablete si smartphone-uri. In plus, modelele Pro EX9220 si EX5260 ofera o luminozitate a culorilor de 3600 lumeni si culori mai precise si mai vii. Pro EX9210 ofera o luminozitate a culorilor de 3.400 lumeni.


Proiectoarele portabile din seria VS sunt usoare si simplu de configurat fiind perfecte pentru prezentarile de zi cu zi. Seria VS suporta, de asemenea, conectivitate digitala HDMI standard, pentru compatibilitate cu laptopuri si media playere. Modelele VS355 si VS350 ofera o luminozitate a culorilor de 3.300 lumeni, in timp ce modelul VS250 ofera o luminozitate a culorilor de 3.200 lumeni.