Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Linia de produse Epson LightScene a fost premiata in cardul “2019 EdTech Breakthrough Award”

Epson a anuntat ca linia sa de proiectoare laser LightScene® Accent Light a fost premiata in cadrul 2019 EdTech Breakthrough Awards, in categoria Education Hardware Innovation. Premiul onoreaza cele mai bune companii, produse si servicii din domeniul tehnologiei pentru educatie.

 

LightScene este conceput pentru a satisface cerintele din domeniul educatiei pentru semnalistica digitala prin iluminarea și proiectarea simultana a continutului dinamic pe aproape orice suprafata. Utilizand LightScene, scolile si universitatile pot prezenta lucrarile elevilor/ studentilor, pot oferi servicii de wayfinding, pot promova evenimente, si pot “aduce o lectie la viata”, prin proiectarea unei scene, cum ar fi o padure tropicala, pe fiecare suprafata a salii de clasa.

LightScene utilizeaza tehnologia laser 3LCD Epson, oferind pana la 20.000 de ore de sursa de lumina laser fara sa necesite intretinere regulata. Combinatia dintre rotatia verticala si orizontala de 360 ​​de grade, zoom-ul optic si focalizare, si factorul de forma luminos al reflectorului, creeaza prezentari frumoase si discrete, fara a compromite performanta, versatilitatea sau fiabilitatea.

“Intrucat tot mai multe scoli si universitati isi doresc sa capteze atentia studentilor prin experiente digitale – fie ca ii ajuta sa se orienteze prin campus, fie ca proiecteaza mesaje in tribune atunci cand studentii merg pe un stadion – au nevoie de optiuni versatile si compacte pentru proiectie” a declarat Remi Del Mar, senior product manager, Epson America, Inc. “Ne-am propus sa cream un proiector care sa transforme spatiile obisnuite in medii vizuale uimitoare, iar castigarea unui premiu EdTech Breakthrough valideaza aceasta inovatie.”

Ca lider in proiectarea de afisaje inovatoare pentru sali de clasa, Epson ofera si programul Brighter Futures®, o initiativa unica de vanzari si suport, disponibila special pentru scoli. Conceput pentru a ajuta profesorii sa selecteze si sa implemeteze cele mai bune produse pentru salile de clasa, Brighter Futures ofera preturi speciale, garantie extinsa pe o perioada de trei ani, manageri de cont dedicati pentru educatie si suport tehnic gratuit pentru toate proiectoarele Epson si accesoriile asociate.