Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Epson a lansat noi proiectoare laser PowerLite pentru educatie si semnalizare

Epson a anuntat disponibilitate a sase noi proiectoare laser PowerLite pentru educatie si semnalizare: PowerLite L250F, L255F, L200W si L200X, PowerLite L200SW si L200SX.

Construite pentru a imbunatati colaborarea si vizibilitatea studentilor, proiectoarele laser long-throw PowerLite L250F, L200W si L200X si proiectoarele laser short-throw PowerLite L200SW si L200SX ofera imagini luminoase pentru prezentari din sala de clasa sau de acasa. Oferind pana la 4.500 lumeni de luminozitate si imagini de pana la 500 inci, noile proiectoare laser contribuie la imbunatatirea mediilor de invatare si dezvolta imaginatia.

Proiectoarele ofera o sursa de lumina laser cu o durata de viata de 20.000 de ore, practic fara intretinere, fara lampi de inlocuit si functii wireless incorporate pentru confort suplimentar. Profesorii pot partaja continut simultan la si de la pana la 50 de dispozitive conectate prin intermediul software-ului Epson iProjection, si cu Miracast pot profita de conectivitatea wireless fara software, peer-to-peer, putand oricand sa distribuie planuri de lectii captivante cu usurinta. Noile proiectoare combina instrumente de invatare cuprinzatoare cu imagini luminoase la costuri mai mici comparativ cu ecranele traditionale plate. In plus, cu o flexibilitate suplimentara, noile proiectoare se integreaza cu usurinta in mediile educationale de astazi.

Eliminand cadrele restrictive in aplicatiile de semnalizare, proiectoarele laser PowerLite L255F (negru) si PowerLite L250F (alb) sunt echipate cu o serie de instrumente creative si ofera pana la 500 inci de continut captivant. Dispunand de 4.500 lumeni de luminozitate si rezolutie Full HD 1080p impreuna cu tehnologiile integrate “split-screen” si “edge-blending” pentru a se adapta diferitelor dimensiuni ale peretilor si cerintelor de flexibilitate, proiectoarele ofera imagini luminoase si de inalta calitate chiar si in spatii inguste. Dispunand de o sursa de lumina laser cu o durata de viata de 20.000 de ore, proiectoarele includ software de gestionare a continutului si aplicatia Epson Creative Content Projection, cu functii de mesagerie si ajustare a continutului de pe dispozitivele iOS, permitand libertate creativa si afisari captivante fara limitari.

Proiectand imagini exceptionale si oferind versatilitate cu ajutorul instrumentelor de proiectie convenabile incorporate, noile modele sunt concepute pentru a spori implicarea elevilor si pentru a optimiza spatiile existente cu efecte si afisaje atragatoare.