Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Epson va lansa noi produse cu tehnologie laser la InfoComm 2019

Epson intentioneaza sa prezinte cea mai noua gama de produse cu tehnologie laser la InfoComm 2019. Noua gama de proiectoare laser compacte, cu lentile interschimbabile, seria Pro L10, noul Pro L30000U si noile lentile ultra short-throw ELPLX01 si ELPLX02 vor fi prezentate la standul 2129.

“Suntem incantati sa prezentam cea mai impresionanta linie de produse Epson la InfoComm in acest an – este prima data cand prezentam aceste noi produse in S.U.A.”, a declarat Gavin Downey, senior product manager, Epson America. “De la cele mai noi proiectoare laser compacte, cu lentile interschimbabile, la cel mai stralucitor proiector al nostru, aceasta expozitie va demonstra tehnologia de afisare cu impact ridicat pentru care este cunoscuta Epson.”

In plus fata de gama larga de proiectoare cu laser, standul Epson va cuprinde solutii de ochelari inteligenti pentru realitate augmentata de la Moverio si tehnologii de afisare interactive de la BrightLink. Epson LightScene va fi de asemenea expus, demonstrand experiente digitale ale clientilor pentru retail, ospitalitate si multe altele.