Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Evoko a lansat doua noi produse la InfoComm 2016 – Evoko LISO si Evoko GROUPIE

Evoko a lansat la InfoComm 2016 noua generatie de Room Manager – pentru intalniri mai placute si mai elegante. Evoko LISO este mai util, mai luminos si are un design mult mai atragator, avand aceeasi misiune ca si Evko Room Manager si anume utilizarea eficienta a camerelor de sedinta sau a salilor de conferinta.

Evoko LISO este dotat cu noi functii inteligente si este mai intuitiv ca niciodata. Poate schimba chiar si informatiile de pe ecran atunci cand cineva se apropie pur si simplu de el. Toate datorila unui senzor de proximitate incorporat. Cu Evoko LISO puteti fi siguri ca nu vor mai exista rezervari duble ale salilor de sedinta, confuzii sau intreruperi.


Dar acesta nu este singurul produs lansat la InfoComm 2016. 

Evoko GROUPIE este un gadget foarte inteligent, ideal pentru cei care calatoresc mult. Este o lentila cu un unghi larg de iluminare ce poate fi atasata cu usurinta la orice laptop, tableta sau smartphone. Acest mic gadegt mareste campul vizual si va face mai “vizibil”. De asemenea, Evoko Groupie lumineaza o camera intunecata, facand orice intalnire mai eficienta.