Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Evoko Minto poate fi folosit acum si pentru videoconferinte

Conectati Evoko Minto in mod automat

Evoko Minto a imbunatatit deja audioconferintele pentru multe companii. Multe dintre aceste companii au solicitat, de asemenea, abilitatea de a folosi Evoko Minto si pentru videoconferinte, iar acum este posibil!

Datorita modului de cuplare Bluetooth (BT), puteti conecta Evoko Minto automat la un anumit dispozitiv pe care il alegeti, pentru a-l face chiar si mai rapid si mai usor de utilizat.

Scenarii de utilizare:

1. Asocierea BT normala

Evoko Minto este utilizat intr-o sala de sedinte ca un difuzor de conferinte impreuna cu telefonul mobil sau cu laptop-ul unuia dintre participanti. Evoko Minto nu este un “dispozitiv personal”, ci un “dispozitiv de birou” utilizat de mai multe persoane in cadrul companiei. Este important sa va asigurati ca Evoko Minto nu se conecteaza la alte dispozitive fara ca proprietarul sa stie.

Prin urmare, laptop-ul sau telefonul trebuie sa fie conectate manual cu Bluetooth (BT) inainte de fiecare utilizare. Conexiunea manuala previne ca cineva care trece prin camera sa fie conectat fara sa stie sau ca cineva din afara camerei sa se conecteze la Evoko Minto fara ca participantii la conferinta sa stie.

2. Asocierea BT automata

Cand Evoko Minto este utilizat ca difuzor si microfon intr-o videoconferinta, acesta va fi frecvent conectat la acelasi computer stationar. O procedura usoara de asociere este cruciala! Prin urmare, cei de la Evoko au dezvoltat un mod de asociere automat (Auto Pairing Mode), unde un anumit dispozitiv (Auto Pair Device) poate fi specificat pentru a se conecta automat la Evoko Minto in momentul pornirii acestuia.

Funtionalitatea Modului de Cuplare Automat (Auto Pairing Mode)

Modul Normal (implicit)

Asociere activata prin apasarea tastei BT.
Asocierea trebuie sa fie, de asemenea, initiata prin telefon sau prin computer.
Abandonarea asocierii sau deconectarea se face prin apasarea scurta a tastei BT.

Modul Automat (Auto Pair Mode)

Modul automat se activeaza prin specificarea dispozitivului cu care Evoko Minto trebuie sa se asocieze (imperecheze):

1. Imperecheaza Evoko Minto cu dispozitivul (Auto Pair Device).
2. Cand dispozitivul (Auto Pair Device) este conectat cu Evoko Minto apasa VOL + si tasta BT, in acelasi timp, pentru 3 secunde. 

3. Se va auzi un semnal sonor de confirmare si dispozitivul este acum stocat in memoria Auto Pair.

Evoko Minto se va conecta automat la dispozitivul specificat (Auto Pair Device) la pornire, iar cand Evoko Minto se va opri va afisa mesajul “asociere terminata”.

Evoko Minto va incerca sa se conecteze la dispozitivul Auto Pair pentru 160 sec. Daca dispozitivul Auto Pair nu este disponibil (nu este pornit) Evoko Minto va trece in Modul Normal. Data viitoare cand Evoko Minto va fi pornit, va incerca sa se asocieze/imperecheze din nou!

Asocierea automata (160sec) poate fi intrerupta prin apasarea tastei BT cand Evoko Minto clipeste albastru => “asociere eliminata” si Evoko Minto va reveni la Modul Normal. Data viitoare cand Evoko Minto va fi pornit, va incerca sa se asocieze/imperecheze din nou!

Conexiunile Auto Pair BT vor fi active, iar Evoko Minto va fi pornit pana cand:

– Cablul de 3,5 mm este conectat.
– Tasta BT este apasata.
– Evoko Minto este oprit manual.
– Bateria se consuma.

Modul Auto Pair poate fi dezactivat prin apasarea VOL+ si BT doar dupa Pornire (Power Up) si cand Evoko Minto incearca sa se imperecheze automat (Auto Pair), adica lumina albastra clipeste. Dispozitivul Auto Pair nu trebuie sa fie pornit (daca este, acesta se va imperechea cu Evoko Minto si dezactivarea nu va functiona).

Daca dispozitivul predefinit nu este pornit, cu BT activ, atunci cand Evoko Minto este pornit, Evoko Minto va cauta in mod activ conectarea automata pentru 160 sec. In cazul in care nu gaseste dispozitivul predefinit, va trece in Modul Normal. Imperecherea automata (Auto Pair) va fi activata iar atunci cand Evoko Minto va fi din nou pornit (de exemplu, Evoko Minto trebuie sa fie repornit pentru a asocia in mod automat cu dispozitivul predefinit !!).

Evoko Minto poate fi incarcat prin USB can Modul Auto Pair este activat.