Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

EX-HDU: Hall Research extinde HDMI si USB printr-un singur cablu de retea Cat6

Hall Research a lansat EX-HDU, un produs care poate extinde semnalul HDMI si datele USB pana la 60 de metri printr-un singur cablu de retea Cat6.

HDMI audio este extras si furnizat atat ca stereo analogic, cat si ca digital multi-canal. EX-HDU poate fi de asemenea utilizat pentru a controla alte echipamente deoarece dispuned de intrare/iesire de inchidere a contactelor programabila, iesire RS-232, iesirei IR si interfata LAN optionala cu WebGUI intern si control IP.

Extenderul EX-HDU este alcatuit dintr-un transmitator de perete EX-HDU-WP si un receptor EX-HDU-R (sau EX-HDU-R-IP). Acestea se conecteaza utilizand cabluri standard CAT5e/6 UTP pana la 60m.

Transmitatorul se alimenteaza de la receptor prin intermediul aceluiasi cablu UTP si nu are nevoie de o sursa de alimentare separata. Dispune de un hub USB cu doua porturi USB pentru conectarea dispozitivelor USB. Extenderul este compatibil cu PC-uri, tablete Mac si Android si nu necesita instalarea unui driver. Porturile HDMI si USB ale PC-ului sunt conectate la transmitator si sunt puse la dispozitie remote, prin intermediul receptorului.

Receptorul ofera iesire video HDMI, iesire audio stereo, patru porturi USB, iesire IR si o banda terminala care dispune de iesire RS-232, precum si de patru porturi I/O digitale programabile. Un port mini-USB este prevazut, de asemenea, pentru incarcarea configuratiei de la un PC, in cazul in care receptorul este utilizat si ca sistem de control.

Utilizatorii pot incarca comenzile RS-232 la EX-HDU pentru a controla alte echipamente, cum ar fi pornirea si oprirea unui proiectorului. Comenzile pot fi declansate automat prin detectarea continutului video sau manual prin WebGUI intern sau prin detectarea evenimentelor de contact deschise si inchise pe porturile I/O. De exemplu, un comutator simplu poate fi conectat la distanta pentru a activa comenzile RS-232 pentru pornirea si oprirea unui proiector. Porturile I/O pot fi configurate pentru a actiona ca intrari sau ca iesiri. Cand un port I/O este configurat ca iesire, acesta poate declansa relee, de exemplu pentru a cobori sau a ridica un ecran cu proiectie electric.